این متخصص اظهار داشت: ترش کردن معده و بازگشت غذا به مری از مشکلات شایع گوارش در ماه رمضان است که با خودداری از پرخوری و مصرف غذاهای سبک میتوان از ابتلا به این عارضه پیشگیری کرد.
وی افزود: برای پیشگیری از ترش کردن معده توصیه میشود از پرخوری در وعده افطار پرهیز شده و از مصرف غذاهای چرب، چای و قهوه، نوشیدن مایعات همراه با غذا و کشیدن سیگار خودداری شود.
وی تصریح کرد: همچنین خوابیدن بلافاصله پس از صرف غذا نیز گوارش غذا را مختل کرده و موجب ترش کردن معده میشود. بنابراین به روزهداران توصیه میشود حداقل تا یک ساعت پس از خوردن سحری از خوابیدن خودداری کرده و اجازه دهند غذایشان هضم شود.
این متخصص گوارش توصیه کرد برای پیشگیری از ترش کردن معده در طول روز، در وعده سحری از غذاهای دارای کربوهیدرات مانند نان و برنج استفاده شده و از مصرف چربیها خودداری شود.