پرخوری علت ترش کردن معده در ماه رمضان

(پنج شنبه ۱۹ شهریور ۱۳۸۸) ۰۶:۲۸

یک متخصص گوارش به روزه‌داران توصیه کرد: برای پیشگیری از ترش کردن معده و جلوگیری از بازگشت غذا به مری، از پرخوری و خوابیدن پس از صرف غذا پرهیز کنند.

 

این متخصص اظهار داشت: ترش کردن معده و بازگشت غذا به مری از مشکلات شایع گوارش در ماه رمضان است که با خودداری از پرخوری و مصرف غذاهای سبک می‌توان از ابتلا به این عارضه پیش‌گیری کرد.

وی افزود: برای پیش‌گیری از ترش کردن معده توصیه می‌شود از پرخوری در وعده افطار پرهیز شده و از مصرف غذاهای چرب، چای و قهوه، نوشیدن مایعات همراه با غذا و کشیدن سیگار خودداری شود.

وی تصریح کرد: همچنین خوابیدن بلافاصله پس از صرف غذا نیز گوارش غذا را مختل کرده و موجب‌ ترش کردن معده می‌شود. بنابراین به روزه‌داران توصیه می‌شود حداقل تا یک ساعت پس از خوردن سحری از خوابیدن خودداری کرده و اجازه دهند غذایشان هضم شود.

این متخصص گوارش توصیه کرد برای پیشگیری از ترش کردن معده در طول روز، در وعده سحری از غذاهای دارای کربوهیدرات مانند نان و برنج استفاده شده و از مصرف چربی‌ها خودداری شود.

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید