به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس- سید مهدی موسویزاده، رئیس آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی با تاکید بر اهمیت آشنایی کارکنان با فناوریهای نوین و نقش آن در توسعه مهارتهای شغلی گفت: هوش مصنوعی بهعنوان یکی از تحولآفرینترین فناوریهای عصر حاضر شناخته میشود و این کارگاه آموزشی با هدف آشنایی شرکتکنندگان با مفاهیم پایهای هوش مصنوعی و کاربردهای آن در حوزههای مختلف برگزار می شود.
موسویزاده بر لزوم برگزاری چنین کارگاههای آموزشی تأکید کرد و گفت: توانمندسازی نیروی انسانی سازمان در مواجهه با دانش روز جهان، یکی از اولویتهای اصلی ما است و امیدواریم این کارگاه آغازگر مسیری باشد که در آن کارکنان بتوانند با بهرهگیری از هوش مصنوعی، عملکرد شغلی خود را ارتقا دهند.
دکتر اسماعیل عظیمی، عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس به تشریح محتوای آموزشی این کارگاه آموزشی پرداخت و اظهار داشت: یکی از موضوعات کلیدی مطرحشده در این کارگاه، اصول مفهوم هوش مصنوعی ،کاربردها و اصول پرامپتنویسی است که به شرکتکنندگان این امکان را میدهد تا ضمن آشنایی کلی با هوش مصنوعی در تعامل با مدلهای هوش مصنوعی، پاسخهای دقیقتر و مفیدتری دریافت کنند.
دکتر عظیمی تاکید کرد: پرامپتنویسی بهعنوان یک مهارت اساسی برای کار با ابزارهای هوش مصنوعی، در آیندهای نزدیک به یکی از نیازهای ضروری در محیطهای کاری تبدیل خواهد شد.
مدرس کارگاه آموزشی یک روزه هوش مصنوعی افزود: در این دوره تلاش کردیم تا علاوه بر مفاهیم تئوری، مثالهای عملی و کاربردی را نیز ارائه کنیم تا شرکتکنندگان بتوانند هوش مصنوعی را بهطور مؤثر در حوزههای شغلی خود به کار گیرند.
«هوش مصنوعی چه هست و چه نیست» از مهمترین بحثهای این کارگاه آموزشی یک روزه بود تا شرکت کنندگان به درک درستی از ظرفیتها، محدودیتها و اصول اخلاقی استفاده از این فناوری دست پیدا کنند.