همزمان با فرارسیدن هفته پژوهش؛

سازمان منطقه ویژه پارس با دعوت از مدیران و اساتید دانشگاه آزاد کشور به استقبال هفته پژوهش رفت

(چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳) ۱۲:۴۴

با نزدیک شدنِ هفته پژوهش، به دعوت سازمان منطقه ویژه پارس تعدادی از روسا و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در این منطقه، از برخی طرح های صنعتی بازدید و نشست مشترکی با مسئولین سازمان منطقه پارس نیز برگزار کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان منطقه ویژه پارس، رییس هیات مدیره و سرپرست مدیریت برنامه ریزی و کنترل طرح های سازمان منطقه ویژه پارس در حاشیه این نشست با اشاره به درپیش بودن هفته پژوهش گفت: به مناسبت هفته پژوهش از اساتید، اعضای هیات علمی و روسای دانشگاه های آزاد سراسر کشور برای هم اندیشی و کمک به صنعت منطقه دعوت کردیم.
 
محراب قبادی با بیان این که دانشگاه می تواند با تولید محتوا توان کارشناسی صنعت در منطقه را ارتقاء دهد، ابراز داشت: دانشگاه با ارتقای توان کارشناسان صنعت می تواند به عنوان بازوی توانمندی در راستای توسعه صنعتی و غیرصنعتی و تئوریک مانند علوم انسانی، اجتماعی، فرهنگی و دیگر موارد عمل کند که امیدواریم بتوانیم هم افزایی خوبی در این زمینه داشته باشیم.
 
رییس پژوهش و فناوری سازمان منطقه ویژه پارس نیز در حاشیه این نشست با اشاره به عمرِ بیش از ۲۵ ساله صنایع در منطقه پارس جنوبی گفت: در حال حاضر تجهیزات و  تاسیسات صنعتی مورد استفاده به نیمه عمرشان رسیده و نیاز به بازسازی یا جایگزینی دارند.
 
خشایار شاهینی به تحریم های ظالمانه علیه کشورمان اشاره کرد و افزود: طی سال های گذشته تحریم ها باعث شده بخش دانشی کشورمان به طور جدی وارد عرصه شده و بسیاری از نیازهای اساسی صنعت و تجهیزات فناورانه را تامین کنند.
 
رییس شورای پژوهش نوآوری و تجاری سازی سازمان منطقه ویژه پارس پژوهش را پشتوانه تولید کالا و قطعات و همچنین تجهیزات مورد نیاز صنعت دانست و اظهار داشت: قطعا پژوهش و فناوری منجر به نوآوری، ساخت و تجاری سازی کالاها می شود.
 
شاهینی با اشاره به اتفاقات خوبی که در سال های اخیر در منطقه و در دل صنعت روی داده است، گفت: در این سال ها با تکیه بر توان، تخصص و دانش نیروهای بومیِ ایرانی بسیاری از کالاها، تجهیزات و خدمات موردنیاز صنعت توسط شرکت های دانش محور ایرانی و بدون وابستگی به کشورهای خارجی تامین شده و این روند ادامه دارد.
 
وی به نقش مهم پژوهش در قطع وابستگی کشور اشاره کرد و ابراز داشت: امیدواریم مجموعه دانشگاه بیش از گذشته در کنار صنعت قرار گرفته تا با تعریف حوزه های دانشی مرتبط با موضوع صنعت بتوانیم گام های استقلال و خودکفایی را بهتر طی کنیم.
 
مدیرکل سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی نیز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی از سه سال گذشته به طور جدی در عرصه فناوری و دانش بنیان ها ورود کرده و در حال حاضر دارای دو هزار و ۴۳ هسته واحد فناور و محصول دانش بنیان است.

s

 
قباد بهزادی پور با بیان این که حدود ۵۰۰ هزار متر مربع از محیط دانشگاه آزاد به فضای فناوری اختصاص داده شده است، ابراز داشت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر به عنوان سرای نوآوری در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی مطرح می باشد.
 
وی افزود: درصدد هستیم تمام اعضای هیات علمی و شرکت های دانش بنیانی که در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی در دانشگاه مشغول به فعالیت هستند را از طریق دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد بوشهر با صنایعی که در منطقه عسلویه فعالند، مرتبط کنیم.
 
بهزادی پور با اشاره به بازدیدی که روسا و اساتید دانشگاه آزاد از صنایع فعال در منطقه ویژه پارس داشتند، گفت: در حال حاضر دو رویکرد در دانشگاه آزاد وجود دارد که یکی از آن ها بررسی و حل مسائل و مشکلات و همچنین رفع نیازهای فناورانه صنایعِ این منطقه در حوزه های زیست محیطی، شناسایی محصولات و همچنین  شناسایی تست و تجهیزات مربوط به صنایع منطقه و از طرفی مباحث مربوط به کارآموزی دانشجویان است.

 

وی با اشاره به اجرای طرح پویش برای اشتغال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: در این طرح مباحث مربوط به اشتغال دانشجویان در صنعت را پیگیری می کنیم.

 

بهزادی پور با اشاره به لزوم تربیت کارآموزان موردنیاز صنعت افزود: برای تربیت کارآموزان مورد نیاز صنایع در منطقه درصدد ایجاد رشته های جدید متناسب با آن ها در منطقه هستیم.

ffdf 7
ffdf 6
ffdf 5
ffdf 4
ffdf 3
ffdf 2

heh

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید