مدیر فازهای 6، 7 و 8 پارس جنوبی:

سکوی فاز 6 میدان گازی پارس جنوبی با موفقیت بارگیری شد

(یکشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۷) ۱۰:۳۵

مدیر توسعه فازهای 6، 7 و 8 طرح توسعه پارس جنوبی از بارگیری موفقیت آمیز سکوی 2800 تنی فاز 6 (SPD7) خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه محمدجواد شمس افزود: عملیات بارگیری سکوی SPD7 پارس جنوبی روی بارج حامل SLB124 انجام شده است.
وی تصریح کرد: بارگیری این سکو با روش lifting انجام شده و طی روزهای آینده بارج حامل SLB124، سکوی یاد شده را به محل استقرار و نصب در موقعیت پایه سکوی فاز 6 در 105 کیلومتری از ساحل خلیج فارس منتقل می کند.
مدیر توسعه فازهای 6، 7 و 8 میدان گازی پارس جنوبی اظهار داشت: با استقرار  سکوی فاز 6 پارس جنوبی در کنار پایه های سکو، عملیات نصب توسط بارج HLB 500 HK انجام می شود.
شمس با بیان این که پیشتر پایه های سکوی این فاز در عمق بیش از 60 متری آب های خلیج فارس نصب شده است، گفت: این سکو را شرکت صدرا ساخته است.
اپراتور بخش دریایی طرح توسعه فازهای 6، 7 و 8 پارس جنوبی شرکت استات اویل هیدروی نروژ است.
با بهره‌برداری از فازهای 6، 7 و 8 پارس جنوبی، روزانه 104 میلیون مترمکعب گاز ترش این میدان گازی مشترک (با قطر) برای تزریق در میدان نفتی آغاجاری از طریق خط لوله 56 اینچ به این منطقه انتقال می‌یابد. 
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید