پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
تبدیل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به منطقه آزاد تجاری، توجیه کارشناسی و اقتصادی ندارد
پنجشنبه, ۱۸ آبان ۱۳۸۵ ۱۲:۵۱
۳۴۹
طبقه بندی:
  • سردبیر
  • خبر
چچ
تبدیل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به منطقه آزاد تجاری، توجیه کارشناسی و اقتصادی ندارد

مخبر کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی:

تبدیل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به منطقه آزاد تجاری، توجیه کارشناسی و اقتصادی ندارد

مخبر کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، مخالفت خود را با تبدیل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به منطقه آزاد تجاری اعلام کرد.

"سید کاظم دلخوش" در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه اظهار داشت: «تبدیل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به منطقه آزاد تجاری از بعد ملاحظات اقتصاد کلان، فاقد توجیهات لازم و دلایل کارشناسی است.
وی افزود: «مناطق آزاد تجاری، تاکنون نتوانسته اند جایگاه مناسبی در اقتصاد کشور باز کنند و ما نتوانسته ایم به اهدافمان در این مناطق دسترسی پیدا کنیم. لذا با توجه به این واقعیت ها و با در نظر گرفتن ملاحظات اقتصادی و صنعتی در پارس جنوبی، تبدیل این منطقه به منطقه آزاد تجاری توجیه پذیر نیست.
نماینده صومعه سرا با اشاره به این که پیشتر از مدافعان تبدیل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به منطقه آزاد بوده، تصریح کرد: «در جریان سفر و بازدید اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس این واقعیت مشخص شد که این منطقه ضروتاً باید به عنوان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به فعالیت خود ادامه دهد تا روند پیشرفت و توسعه آن با سهولت بیشتری تداوم یابد.»
وی همچنین گفت: «باید بسترهای این توسعه نیز فراهم شود و دستگاه های اجرایی، به ویژه سیستم بانکی از امکانات و توانمندی لازم برای پیشرفت منطقه بهره مند باشد.»
مخبر کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به ضرورت توجه متوازن نسبت به سرمایه گذاران و مردم منطقه اشاره کرد و گفت: «درخواست من از رئیس جمهور این است که با عنایت به نگاه ویژه ای که دولت ایشان نسبت به مناطق محروم دارد به منطقه عسلویه نیز توجه جدی تری شود و برای محرومیت زدایی از مردم این منطقه اقدامات جدی به عمل آید.»
وی همچنین دستاوردهای سفر اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس را مثبت ارزیابی کرد.
آدرس کوتاه شده: