پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
افزایش نیروهای بومی شاغل در پارس جنوبی قابل تقدیر است
یکشنبه, ۲۱ آبان ۱۳۸۵ ۱۳:۳۸
۱۰۰۶
طبقه بندی:
  • اجتماعی - جامعه
  • سردبیر
  • خبر
چچ
افزایش نیروهای بومی شاغل در پارس جنوبی قابل تقدیر است

نماینده بوشهر در مجلس:

افزایش نیروهای بومی شاغل در پارس جنوبی قابل تقدیر است

در منطقه خلیج فارس، هیچ کشوری به اندازه ایران نمی تواند میادین گازی و نفتی خود را گسترش دهد و به این لحاظ استان بوشهر به عنوان یکی از قطب های عظیم اقتصاد نفت و گاز در جهان مطرح خواهد شد.

"شکرالله عطارزاده" نماینده بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه ضمن اعلام این مطلب گفت: «بخش عمده ای از مخازن عظیم گازی ایران در منطقه مند و مناطق میانی استان بوشهر قرار دارد و در آینده نزدیک بهره برداری از این منابع آغاز می شود.»
وی ادامه داد: «به این دلیل که کشور ما در یک رقابت شدید با کشور قطر برای برداشت از میادین گازی مشترک قرار دارد عملیات اجرایی میادین مستقل خود در پارس شمالی را شروع نکرده است.»
وی در مورد تأثیر روند توسعه پارس جنوبی در کشور گفت: «این تأثیر بسیار شگفت آور است و تمام صنعتگران و چهره های اقتصادی ما که هنوز پارس جنوبی را نمی شناسند باید از توسعه پارس جنوبی آگاهی پیدا کنند.»
عطارزاده با اشاره به این که در حال حاضر کشور ما به دلیل تحریم اقتصادی و جو روانی در شرایط خاصی قرار دارد، گفت: «سرمایه گذاران خارجی به همین دلیل از سرمایه گذاری در ایران می ترسند ولی باز بحمدالله این منطقه عظیم گازی پویا و شکوفاست.»
شکرالله عطارزاده همچنین در جمع مدیران دستگاه های اجرایی استان بوشهر گفت: «افزایش شمار نیروهای بومی استان بوشهر در پارس جنوبی نسبت به گذشته قابل تقدیر است اما کافی نیست.»
وی گفت: «عملکرد مثبت و کارآمد مدیران منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و خارک باعث افزایش اعتماد مردم به نظام شده است.»
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در ادامه افزود: «جذب تمام اعتبارات منطقه ویژه اقتصادی پارس در 6 ماه نخست امسال بیانگر کارآمدی مدیران این مجموعه است که شتاب در توسعه زیرساخت ها را در پی داشته است.»
وی اظهار داشت: «مجمع نمایندگان بوشهر حمایت خود را از مدیران بومی یاد شده برای تسریع در خدمت رسانی به مردم که مورد تأکید دولت است اعلام می دارد.»
عطارزاده با اشاره به طرح احداث 3 بیمارستان بزرگ فوق مدرن در کشور گفت: «با نظر رئیس جمهوری یکی از این بیمارستان ها در عسلویه ساخته خواهد شد.»

آدرس کوتاه شده: