پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
تاسیس دانشگاه و مراکز علمی در شهرستان جم به دلیل نزدیکی به منقطه ویژه، ضروری است
یکشنبه, ۱۹ آذر ۱۳۸۵ ۱۲:۵۲
۷۲۳
طبقه بندی:
  • اجتماعی - جامعه
  • سردبیر
  • خبر
چچ
تاسیس دانشگاه و مراکز علمی در شهرستان جم به دلیل نزدیکی به منقطه ویژه، ضروری است

انجمن نواندیشان دانشگاهی استان بوشهر در نامه‎‎ای به استاندار:

تاسیس دانشگاه و مراکز علمی در شهرستان جم به دلیل نزدیکی به منقطه ویژه، ضروری است

انجمن نواندیشان دانشگاهی استان بوشهر طی نامه‎ای به استاندار تاسیس دانشگاه و مراکز عملی در شهرستان جم را ضروری دانست و خواستار اقدامات لازم از سوی مسوولان در این زمینه شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع‎رسانی منطقه ویژه در این نامه آمده است شهرستان جم فاکتورهایی از جمله قرابت با منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، رشد پرشتاب جمعیت، استقرار شهرک‎های مسکونی وزارت نفت، شرایط مناسب اقلیمی و دسترسی به نقاط کریدوری و حساس 3 استان بزرگ جنوبی برخوردار است و توجه به آن به ویژه در حوزه گسترش مراکز علمی و دانشگاهی، امری ضروری است.
در این نامه پرورش و تربیت نیروی انسانی ماهر و کارآمد برای به کارگیری در مراکز صنعتی و تاسیساتی پارس جنوبی از محورهای عمده توسعه دانسته شده است که شهرستان جم به دلیل مجاورت با پارس جنوبی باید از آن برخوردار باشد.
نویسندگان نامه با اشاره به سفر اخیر رئیس جمهور به این شهرستان و دستور وی، خواستار تصمیم‎گیری در خصوص هنرستان فنی و حرفه‎ای شده‎اند.
در پایان این نامه از استاندار به عنوان عالی‎ترین نماینده سیاسی دولت در استان بوشهر خواسته شده است نسبت به ایجاد دانشگاه و توسعه و رونق مراکز علمی اقدامات لازم را به انجام رساند.
آدرس کوتاه شده: