جمعه ۲۹ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن، استکبار را به عقب‌نشینی واداشت
شنبه, ۲۸ بهمن ۱۳۸۵ ۱۰:۲۲
۳۵۲
طبقه بندی:
  • اجتماعی - جامعه
  • سردبیر
  • خبر
چچ
حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن، استکبار را به عقب‌نشینی واداشت

امام جمعه بوشهر:

حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن، استکبار را به عقب‌نشینی واداشت

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: تحریم ایران توسط استکبار و دشمنان اسلام، ایرانیان را برای پیشرفت و کسب موفقیتهای بیشتر مصمم تر کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی منطقه ویژه، آیت‌الله «اسدالله ایمانی» در خطبه‌های این هفته نماز جمعه بوشهر افزود: «جوانان ایرانی با وجود سال‌ها تحریم علمی با اقدامات بسیار ارزشمند در زمینه پزشکی و با برداشتن گام‌های بلند در عرصه فناوری هسته‌ای اراده خلل‌ناپذیر خود را به رخ جهانیان کشاندند.»
وی با اشاره به بی‌توجهی ملت ایران به تهدیدهای دشمنان اظهار داشت: «حضور یکپارچه، پرشور و میلیونی ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن امسال باعث شد تا استکبار با عقب‌نشینی از موضع خود، مذاکره در زمینه انرژی هسته‌ای ایران را به هر گونه اقدام دیگری ترجیح دهد.»
ایمانی اضافه کرد: «حضور باشکوه مردم در این راهپیمایی، اثبات‌ کننده حق مسلم ایران در برخورداری از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای و پذیرش این حق از سوی دنیا بود.»
امام جمعه بوشهر تصریح کرد: «ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن با حضوری با نشاط همچون روزهای نخستین پیروزی انقلاب، پیروزی دیگری را برای ایران رقم زدند.»
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر گفت: «ایجاد و ترویج تفکر مردم‌سالاری دینی در بین کشورهای اسلامی یکی از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب بود که رهایی این کشورها از چنگال استکبار را به دنبال داشت.»
وی به 29 بهمن سالروز قیام مردم تبریز اشاره کرد و افزود: «این قیام که به دنبال برگزاری مراسم چهلمین روز شهادت شهدای حوزه علمیه قم در سال 56 روی داد، زمینه‌ساز جنبش عظیم مردم برای پیروزی انقلاب بود.»
آدرس کوتاه شده: