شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
معرفی مزیت های سرمایه گذاری درمنطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
شنبه, ۲۵ فروردین ۱۳۸۶ ۱۵:۱۹
۵۶۷
طبقه بندی:
  • سردبیر
  • خبر
چچ
معرفی مزیت های سرمایه گذاری  درمنطقه ویژه  اقتصادی انرژی پارس

در دوازدهمین نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی صورت می گیرد :

معرفی مزیت های سرمایه گذاری درمنطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس

دوازدهمین نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی با حضور بیش از یک‌هزار شرکت داخلی و خارجی به زودی برگذار می‌شود و منطقه ویژه نیز با حضور در دومین نمایشگاه و عرضه توانایی‌های خود، زمینه‌های جلب سرمایه‌گذاران خارجی را در آینده فراهم می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی منطقه ویژه غرفه منطقه ویژه در سالن 15 یکی از 18 غرفه شرکت ملی نفت پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.
این نمایشگاه که در فضایی به وسعت ۳۲‬ هزار متر مربع برگزار می‌شود از‪ ۲۹‬ فروردین تا دوم اردیبهشت‪ ۱۳۸۶‬ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران ادامه خواهد داشت .
معرفی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و مزیت‌های سرمایه‌گذاری در آن به وسیله ایجاد ماکت‌های متنوع در غرفه منطقه ویژه صورت خواهد گرفت .
به گزارش خبرنگار منطقه ویژه کارشناسان مجربی نیز در این غرفه توضیحات لازم پیرامون پارس جنوبی را به بازدیدکنندگان ارائه خواهد کرد.
اهمیت این نمایشگاه در آن حد است که شرکت‌های بزرگ بین‌المللی جایگاه ویژه‌ای برای حضور در آن را در تقویم کاری خود می‌گنجانند. به دلیل این استقبال کم‌نظیر، این نمایشگاه به بزرگ‌ترین نمایشگاه نفت و انرژی خاورمیانه و یکی از پنج نمایشگاه بزرگ نفت جهان، تبدیل شده است.
با توجه به امر خصوصی‌سازی و تاکید مقام معظم رهبری به آن همایش اجرای سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی در صنعت نفت برای نخستین بار با حضور مسوولان کمیته مرکزی و کمیته ویژه اجرای 44 در چهار شرکت اصلی زیرمجموعه وزارت نفت در حاشیه نمایشگاه دوازدهم برگزار می‌شود.

به گفته کارشناسان حضور نمایندگان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در این نمایشگاه با توجه به تعدد شرکت‌ها و حجم عظیم سرمایه‌گذاری در می‌تواند در جذب سرمایه‌گذاری به بخش خصوصی نقش زیادی داشته باشد.
وزیر نفت نیز در گفت‌وگوی اختصاصی که در اسفند 85 با خبرنگار منطقه ویژه داشته است تاکید کرده بود که ‏به جز بخش بالادستی، تمام شرکت‌ها در پارس جنوبی باید خصوصی شوند.
سید کاظم وزیری هامانه در این مصاحبه خاطرنشان کرده بود «لایحه خصوصی‌سازی در دست بررسی است ‏و روند اجرایی آن با تصویب مجلس تسریع خواهد شد.»‏
وی در ادامه از آمادگی وزارت نفت برای اجرای تعهدات خود در رابطه با طرح خصوصی‌سازی سخن گفته بود.
به گزارش خبرنگار ما، منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس تاکنون بیشتر عملیات و مناقصات عمرانی، پشتیبانی ‏و اداری خود را به بخش خصوصی واگذار کرده است.‏
همچنین در منطقه ویژه بخشی از امور هواپیمایی فرودگاه بین‌المللی خلیج ‏فارس نیز اخیرا به بخش خصوصی واگذار شد که با اجرایی شدن ‏واگذاری این فرودگاه به بخش خصوصی توسط منطقه ویژه گام مهمی در راستای ‏تحقق اصل 44 برداشته خواهد شد.‏
خصوصی‌سازی و استقبال از سرمایه‌گذار داخلی و خارجی از اولویت‌های مهم منطقه ویژه به شمار می‌رود که مورد حمایت مدیر عامل سازمان است و به باور بسیاری از کارشناسان این نمایشگاه فرصت بسیار مناسبی برای تحقق اهداف منطقه ویژه در این راستا است.
آدرس کوتاه شده: