جمعه ۲۹ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
تا زمانی که حسن نیت آمریکا برای جهانیان ثابت نشود جلسات شرم‌الشیخ بی‌فایده است
شنبه, ۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۶ ۱۵:۰۵
۴۱۹
طبقه بندی:
  • اجتماعی - جامعه
  • سردبیر
  • خبر
چچ
تا زمانی که حسن نیت آمریکا برای جهانیان ثابت نشود جلسات شرم‌الشیخ بی‌فایده است

امام جمعه عسلویه:

تا زمانی که حسن نیت آمریکا برای جهانیان ثابت نشود جلسات شرم‌الشیخ بی‌فایده است

آمریکا خودش عامل کشتار در عراق است و از طرفی با برگزاری جلساتی در شرم ا لشیخ به دنبال راه حل می‌گردد.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه حجت السلام اسماعیل نیا در خطبه های این هفته نماز جمعه عسلویه ضمن بیان این مطلب خاطر نشان کرد: آمریکا باید بداند تا زمانی که حسن نیتش برای جهانیان ثابت نشود جلسات شرم الشیخ بی فایده است.
وی افزود: دولت ایران ضمن کمک به دولت قانو نی عراق همواره اعتقاد داشته است تنها را ه نجات کشور مسلمان عراق خروج اشغالگران از این کشور است.
امام جمعه عسلویه در بخش دیگری از خطبه های خود ضمن یادآوری سال اتحاد ملی، نمایندگان استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی را مورد خطاب قرار داد و تصریح کرد: چرا نمایندگان که باید به مردم خدمت کنند ماه هاست با دعواهای خود با استاندار فرصت تلاش و کوشش از مسولین را گرفته اند.
امام جمعه عسلویه همچنین به همایش "غدیر محور وحدت اسلامی" که اخیرا در منطقه ویژه برگزار شده بود اشاره کرد و گفت: این همایش در سالی که به اتحاد ملی و انسجام اسلامی نام گرفته است به وحدت منطقه کمک خواهد کرد .
وی در خطبه اول خود نیز مباحث اخلاقی و سیر معنوی انسان را مورد اشاره قرار داد و افزود: هر گناه ضربه مهلکی به روح انسان خواهد زد که معنویتش را به خطر می‌اندازد.
آدرس کوتاه شده: