شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
اعلام آمادگی آذربایجان برای آغاز صادرات گاز به ترکیه
سه شنبه, ۰۱ خرداد ۱۳۸۶ ۱۹:۰۳
۲۹۹
طبقه بندی:
  • سردبیر
  • خبر
چچ
اعلام آمادگی آذربایجان برای آغاز صادرات گاز به ترکیه

اعلام آمادگی آذربایجان برای آغاز صادرات گاز به ترکیه

جمهوری آذربایجان اعلام کرد که آماده آغاز صادرات گاز به ترکیه است.

ایسنا - ناطق علی یف ـ وزیر صنایع و انرژی آذربایجان ـ روز دوشنبه اعلام کرد که به‌محض این‌که طرف ترکیه‌ای آمادگی دریافت گاز را اعلام کند، باکو آماده آغاز انتقال گاز به ترکیه است.
خبرگزاری نووستی آذربایجان به نقل از وی اطلاع داد که خط لوله جنوب قفقاز در خاک آذربایجان و گرجستان فعال است و آذربایجان از طریق آن گاز را از ذخایر شا‌ه‌دنیز به گرجستان صادر می کند.

علی‌یف اظهار داشت: در رابطه با زمان آغاز صادرات گاز از شاه دنیز به ترکیه باید گفت که این مساله به آذربایجان بستگی ندارد، چرا که ساخت خط لوله در خاک ترکیه را شرکت بوتاش ترکیه انجام می دهد. طبق اطلاعات ما، در حال حاضر خط لوله مرحله آزمایش را پشت سر می گذارد.

پیش‌تر اطلاع داده شده بود که آذربایجان در سال 2008 قصد دارد استخراج گاز را در میدان نفتی شاه دنیز در خزر به یک‌میلیارد متر مکعب در سال برساند و این درحالی است که در سال 2007 در این میدان استخراج 5 میلیارد متر مکعب گاز پیش‌بینی می شود.

استخراج گاز در چارجوب بهره‌برداری از این میدان از 15 دسامبر 2006 آغاز شده بود.

آدرس کوتاه شده: