شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
سهمیه‌بندی بنزین از 17خرداد اجرا می‌شود
سه شنبه, ۰۱ خرداد ۱۳۸۶ ۱۹:۱۳
۱۷۳
طبقه بندی:
  • سردبیر
  • خبر
چچ
سهمیه‌بندی بنزین از 17خرداد اجرا می‌شود

وزیر نفت:

سهمیه‌بندی بنزین از 17خرداد اجرا می‌شود

وزیر نفت گفت: دولت مقدار سهمیه سوخت خودروها را روز 17 خرداد تصویب و به صورت رسمی آن را اعلام خواهد کرد.

ایسنا - سید کاظم وزیری هامانه درباره سهمیه‌بندی بنزین تصریح کرد: دولت مقدار سهمیه را روز 17 خرداد تصویب و به صورت رسمی آن را اعلام خواهد کرد. البته از روز سه‌شنبه (امروز) کلیه خودروها فقط با کارت هوشمند سوخت قادر به سوخت‌گیری خواهند بود.


تاثیرگذاری مذاکرات ایران و آمریکا بر امنیت تولید انرژی در منطقه

وی در پاسخ به ایسنا درخصوص اثرات مذاکره ایران و آمریکا بر حوزه انرژی گفت: مذاکرات ایران و آمریکا بر امنیت تولید انرژی در منطقه تاثیرگذار است. در صورتی که مشکلات عراق حل شود، تولید نفت در این کشور افزایش خواهد یافت و این موضوع تاثیری زیادی در تولید نفت در این کشور خواهد داشت. البته لازم به ذکر است که مذاکرات ایران و عراق تنها درمورد مسائل عراق انجام می‌شود.

او در ادامه افزود: برای افرادی که کارت هوشمند خود را دریافت نکرده‌اند، تدبیری لازم پیش‌بینی شده است و امیدواریم از 17خرداد ماه به طور رسمی عملیات سهمیه‌بندی سوخت را اجرا کنیم.


توتال جواب مکاتبات ما درخصوص اتهام رشوه را نمی‌دهد


وی درباره خبرهای مرتبط با پرداخت‌های غیر قانونی شرکت توتال گفت: در حدی که مدیرعامل شرکت توتال در مورد این قضیه بیان کرده اطلاع داریم. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این مورد مکاتباتی با شرکت توتال انجام شده که تاکنون پاسخی به این مکاتبات داده نشده است.

وزیری هامانه در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا در خصوص چگونگی برخورد با چنین افرادی در صورت اثبات جرم ‌آنها گفت: قوه قضاییه مسوول برخورد با آنها است.


تامین نیاز گازی کشور درکنار صادرات آن

وی با بیان این‌که با بهره‌برداری کامل از پالایشگاه پارسیان و یکی از فازهای پارس جنوبی (فازهای 9 یا 10) می‌توانیم گاز مورد نیاز کشور را تامین کنیم، عنوان کرد: امیدواریم که با تلاش ویژه این کار انجام شود و کمبود گاز به وجود نیاید. هم اینک با قرارداد امضا شده در حال صادرات گاز به کشورهای ترکیه و ارمنستان هستیم. قرارداد صادرات گاز به اروپا نیز منعقد شده است که امیدواریم با نهایی شدن آن بتوانیم گاز را به کشورهای قاره اروپا صادر کنیم.


راه‌اندازی کامل طرح آماک تا مرداد

وزیر نفت درباره طرح آماک خاطرنشان کرد: طرح آماک برای جمع‌آوری گازهای همراه نفت بنگستان چهار میدان نفتی آب تیمور، منصوری، اهواز و کوپال بود که پس از آن مارون به آن افزوده شد و در حال حاضر به غیر از آب تیمور، بقیه واحدها آماده بهره‌برداری است.

وی ادامه داد: پروژه کوپال هنوز رسما افتتاح نشده و اما به صورت آزمایشی سه ماه در حال فعالیت است. ظرفیت طراحی برای طرح آماک 241 میلیون فوت مکعب است که در عمل به دلیل کاهش تولید نفت بر اثر گذشت زمان به 190 میلیون فوت مکعب خواهد رسید و امیدواریم طرح آماک تا مردادماه به صورت کامل به بهره‌برداری برسد.

وزیری هامانه که در حاشیه آیین بهره‌برداری رسمی از ایستگاه تقویت فشار گاز مارون3 با خبرنگاران سخن می‌گفت، در مورد مخزن مشترک با عمان گفت: توافقنامه مشترک بین دو کشور امضاء‌ شده که 20 درصد از مخزن به کشور عمان و 80 درصد به ایران مربوط می‌شود. البته به دلیل این‌که گاز استخراج شده به کشور عمان نزدیک است مذاکره کردیم که بتوانیم مخزن را به صورت مشترک توسعه دهیم و گاز را به کشور عمان صادر کنیم. در میدانهای مشترک بر توسعه مشترک میدان‌ها با کشورهای مرتبط تاکید داریم.

وی خاطرنشان کرد: برای بازسازی بخش صنعت نفت عراق تاکنون مذاکراتی انجام نشده، اما در خصوص همکاری‌های توسعه میدان‌های مشترک و همکاری گاز و نفت مذاکرات زیادی انجام شده است.

آدرس کوتاه شده: