شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
بهای سبد نفتی اوپک از سطح 66 دلار فراتر رفت
چهارشنبه, ۰۲ خرداد ۱۳۸۶ ۱۹:۰۷
۳۵۹
طبقه بندی:
  • سردبیر
  • خبر
چچ
بهای سبد نفتی اوپک از سطح 66 دلار فراتر رفت

اوپک از نردبان قیمت‌ها بالا می‌رود!

بهای سبد نفتی اوپک از سطح 66 دلار فراتر رفت

دبیرخانه سازمان کشورهای صادرکننده نفت از افزایش مجدد بهای سبد نفتی این سازمان وعبور آن از سطح 66 دلار خبر داد که این امر باعث می‌شود بهای سبد نفتی اوپک باز هم رکورد جدیدی در سال 2007 رقم بزند.

ایسنا - دبیرخانه‌ سازمان کشورهای صادرکننده‌ نفت ( اوپک) در گزارش جدید خود عنوان کرد که سبد نفتی اوپک - متشکل از 11 نوع نفت‌ خام - در آخرین روز مورد بررسی به 66 دلار و 10 سنت در هر بشکه رسیده که افزایش 22 سنتی را تجربه کرده ‌است.

این در حالی‌ است که پس از آن‌که اعضای سازمان کشورهای صادرکننده‌ نفت ( اوپک)، در آخرین نشست خود در سال 1385 برای بررسی سیا‌ست‌های تولیدی خود در ماه‌های آینده در وین تصمیم گرفتند که میزان تولید خود را بدون تغییر حفظ کنند، قیمت سبد نفتی اوپک در روند صعودی قرار گرفته ‌و حال پس از گذشت چند روز صعود قیمت‌ها، دبیرخانه‌ سازمان اوپک از فراتر رفتن قیمت از سطح 66 دلار خبر می‌دهد.

این درحالی است که در هفته‌های گذشته بهای سبد نفتی اوپک برخلاف روند پیشین، هم‌سطح و گاهی بالاتر از نفت‌خام آمریکا بوده است.

سازمان اوپک که حدود 40 درصد از نفت‌ خام جهان را تامین می‌کند، 24 اسفند 1385 در وین به تصمیم‌گیری درخصوص سیاست‌های تولیدی خود در ماه‌های آینده پرداخت و اعضای این سازمان توافق کردند که با حفظ میزان تولید فعلی شرایط بازار را در ماه‌های آینده به دقت زیر نظر داشته باشند.

همچنین اعلام شده ‌است که رییس دوره‌یی سازمان اوپک می‌تواند در صورت احساس نیاز نشستی فوق‌العاده را برای ماه ژوئن (خرداد) و سه‌ماه پیش از نشست برنامه‌ریزی‌شده بعدی برای ماه شهریور برگزار کند.

آدرس کوتاه شده: