مدیر بازرگانی شرکت پتروشیمی قائد بصیر گلپایگان اعلام کرد: از ابتدای سال تاکنون 3 هزار و 500 تن از محصولات این شرکت پتروشیمی به کشورهای مختلف جهان صادر شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس (www.pseez.ir)، مهندس ایوب زمانه نجف آبادی خاطرنشان کرد: صادرات این مجتمع پتروشیمی بیشتر به کشورهای ایتالیا، ترکیه، آلمان، پاکستان، مصر و یونان بوده است.
وی یادآور شد: بیشتر محصولات صادر شده از این مجتمع پتروشیمی 50 وA.B.S 40 بوده است.
وی افزود: پیش از این قرار بود میزان تولید این مجتمع پتروشیمی با اجرای یک طرح توسعه 10 هزار تن افزایش ظرفیت یابد که به سبب اینکه کارخانه این مجتمع به مدت 20 روز برای انجام تعمیرات متوقف بوده است، هنوز این افزایش ظرفیت میسر نشده است.
نجف آبادی با بیان این که این مجتمع پتروشیمی از ابتدای امسال تاکنون هزار تن محصول تولید کرده است، ادامه داد: انجام طرح توسعهای و افزایش ظرفیت این مجتمع پتروشیمی نیز در حال پیگیری و اجراست و پس از مدتی به برنامه خواهیم رسید.
مدیر بازرگانی شرکت پتروشیمی قائد بصیر گلپایگان تصریح کرد: ظرفیت تولید سالانه این مجتمع پتروشیمی حدود 35 هزار تن در سال است که با انجام طرح افزایش تولید به 45 هزار تن خواهد رسید.
به گزارش روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، مجتمع پتروشیمی قائد بصیر گلپایگان از سال 1382 آغاز به کار کرده و ظرفیت تولید اولیه آن سالانه 35 هزار تن محصول پتروشیمی بوده است.