شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
فاز 9 و 10 پارس جنوبی در بخش دریا تا آبان ماه به بهره‌برداری می‌رسد
چهارشنبه, ۰۹ خرداد ۱۳۸۶ ۱۸:۴۷
۱۶۵
طبقه بندی:
  • سردبیر
  • خبر
چچ
فاز 9 و 10 پارس جنوبی در بخش دریا تا آبان ماه به بهره‌برداری می‌رسد

مدیر برنامه‌ریزی شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران:

فاز 9 و 10 پارس جنوبی در بخش دریا تا آبان ماه به بهره‌برداری می‌رسد

مجید شاملوگفت: عملیات دریایی فاز 9 و 10پارس جنوبی با بارگیری و نصب سه پایه سکوها تا آبان ماه به بهره برداری می رسد.

مهر - مدیربرنامه ریزی شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی درگفتگو بامهر درباره آخرین وضعیت فازهای 9 و 10 پارس جنوبی دربخش دریا درباره آخرین وضعیت این پروژه گفت : بارگیری سه پایه سکوهای این دوفازآغاز شده و پیش بینی می شود تا شهریور ماه نصب سکوهای سنگین این پروژه به اتمام برسد.

مجید شاملو افزود : پیش بینی می شود فاز 9 و 10 پارس جنوبی دربخش دریا تا آبان ماه به مرحله بهره برداری برسد که البته راه اندازی کل پروژه بستگی به بخش خشکی نیز دارد.

وی اضافه کرد: شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات در بخش دریای این پروژه با مشکل خاصی مواجه نیست و مطابق با برنامه پیش می‌رود.

گفتنی است، بخش دریای این پروژه درحالی مطابق با برنامه پیش می رود که بخش خشکی به دلیل مشکلاتی همانند عدم تامین کالا، نبود نیروی انسانی لازم و کناره گیری تعدادی از مدیران به مرحله توقف رسیده است.

وی همچنین درپاسخ به سوالی درباره دلایل ترک این شرکت در سکوی سلمان گفت: شرکت تاسیسات دریایی به تمام تعهدات کاری خود در پروژه سلمان عمل کرده، اما مدتی است که نیروهای این شرکت به دلیل تاخیر پتروایران در اجرای پروژه سلمان درنصب سکو در پروژه باقی مانده اند و این امر تنها موجب افزایش هزینه ها و اتلاف وقت می‌شود.

مدیربرنامه ریزی شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی افزود: کار لوله گذاری سکوی سلمان برعهده شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی بوده که به اتمام رسیده است.
آدرس کوتاه شده: