شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
سوخت خودروهای دولتی از ساعت 24 امشب سهمیه بندی می شود
چهارشنبه, ۲۳ خرداد ۱۳۸۶ ۱۸:۴۶
۳۹۳
طبقه بندی:
  • سردبیر
  • خبر
چچ
سوخت خودروهای دولتی از ساعت 24 امشب سهمیه بندی می شود

معاون برنامه ریزی شرکت پخش فراورده های نفتی:

سوخت خودروهای دولتی از ساعت 24 امشب سهمیه بندی می شود

سعید عامری گفت: بنزین خودروهای دولتی از ساعت 24 امشب در تمام کشور به صورت سهمیه بندی توزیع می شود.

مهر - معاون برنامه ریزی شرکت پخش فراورده های نفتی درباره سهمیه بندی خودروهای دولتی گفت : از ساعت 24 امشب بنزین تمام خودروهای دولتی در سطح کشور سهمیه بندی شده و به هر خودرو روزانه 10 لیتر بنزین اختصاص می یابد.

سعیدعامری افزود: از ساعت 24 امشب سهمیه هر خودروی دولتی 10 لیتر خواهد بود و ازآنجا که طبق قانون، یارانه ای به بنزین خودروهای دولتی تعلق نمی گیرد دارندگان خودرو 100 تومان از نرخ بنزین خود را در جایگاه به متصدیان جایگاه ارائه نموده و مابه التفاوت قیمت را وزارت نفت در هر دوره با اعلام به دستگاه مربوطه دریافت خواهد کرد.

وی درباره کافی بودن میزان این سهمیه برای هر خودرو دولتی اظهار داشت : کارت خودروهای دولتی مخصوص بوده و از آنجا که دریک سازمان و یا نهاد دولتی همه خودروها به یک اندازه بنزین مصرف نمی کنند درنتیجه سازمان ها و نهادهای دولتی خود باید نسبت به توزیع سوخت سهمیه ای میان خودروها اقدام کنند.

عامری همچنین تاکید کرد : پیش بینی می شود این میزان از سهمیه پاسخگوی نیاز خودروهای دولتی باشد و کمبودی نباشد.

معاون برنامه ریزی شرکت پخش فراورده های نفتی درباره تاثیر توزیع سوخت با کارت هوشمند در کاهش مصرف بنزین گفت : از ابتدای ماه جاری تا کنون میزان مصرف بنزین در روز 2/75 میلیون لیتر بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 5 درصد رشد داشته است.

وی تصریح کرد: احتمال می رفت که میزان رشد مصرف بنزین نسبت به مدت مشابه سال قبل 9 تا 10 درصد افزایش داشته باشد در صورتی که این رقم به 5 درصد کاهش یافته است.

آدرس کوتاه شده: