شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
سهمیه‌بندی خودروهای دولتی در کاهش مصرف تاثیر کافی نداشته است
یکشنبه, ۰۳ تیر ۱۳۸۶ ۰۸:۱۷
۳۵۶
طبقه بندی:
  • سردبیر
  • خبر
چچ
سهمیه‌بندی خودروهای دولتی در کاهش مصرف تاثیر کافی نداشته است

رییس سندیکای جایگاه‌داران:

سهمیه‌بندی خودروهای دولتی در کاهش مصرف تاثیر کافی نداشته است

سهمیه تعیین شده برای خودروهای دولتی معادل 300 لیتر در ماه است، ولی با توجه به تصمیمات جدید که براساس آن می‌توان بنزین سه ماه را پیش‌خور کرد، مصرف بنزین این خودروها بیشتر از 10 لیتر در روز بوده و تاثیر چندانی بر کاهش مصرف سوخت نداشته است.

ایسنا - بیژن حاج محمدرضا رئیس سندیکای جایگاه داران با بیان این مطلب اظهار کرد: در حال حاضر همچنان فشار بر جایگاه‌ها وجود دارد که اظهارنظرهای نادرست مسوولان دلیل اصلی آن است.

وی افزود: پس از هر بار اعلام تاریخ برای سهمیه بندی، موج نگرانی درباره وضعیت تهیه سوخت در مردم ایجاد و موجب می‌شود تعدادی از آنها هر شب به جایگاه‌ها مراجعه و باک خودروی خود را پرکنند.

رئیس سندیکای جایگاه داران به ذخیره سازی بنزین از سوی برخی مردم اشاره و یادآوری کرد: علاوه بر ترافیک در جایگاه‌ها، آتش سوزی‌های مکرر و آلودگی محیط زیست، نتیجه این ذخیره‌سازی بنزین بوده است. به نظر می‌رسد اگر اطلاعات به‌موقع و درست ازسوی دولت به مردم داده شود، ترس و نگرانی از کمبود بنزین ایجاد نخواهد شد.

به گفته او تلمبه‌های قدیمی، فرسوده و ضعیف ساخت کشورهای چین، کره، اندونزی و ترکیه، تعمیرات زمان بر تلمبه‌ها و کمبود مراکز عرضه موجب ایجاد صف‌های طولانی شده که در چنین شرایطی به نظر معقول است.

وی با مقایسه متوسط مصرف بنزین سال 86 که حدود 77 میلیون لیتر است با متوسط مصرف روزانه70 میلیون لیتری سال گذشته، خاطرنشان کرد: وزارت نفت رشد مصرف بنزین را در سال جاری حدود 10 درصد پیش‌بینی کرده بود؛ در حالی که رشد مصرف در اردیبهشت به 12 درصد و در خرداد به 17 تا 18 درصد رسید. اگرچه افزایش مصرف در خرداد ماه به دلیل ورود به فصل مسافرت و تبخیر بیشتر این فرآورده امری طبیعی است.

حاج محمدرضا با تاکید بر این‌که کارت‌های هوشمند سوخت نسبت به کارت‌های الکترونیک دیگر، مقاومت بسیار کمتری به مواد شیمیایی دارد، افزود: کشور سازنده این کارت‌ها چین است که متاسفانه تکنولوژی آن‌ها چندین سال عقب‌تر از کشورهای اروپایی و آمریکایی است؛ به طوری‌که حتی دربرابر آب نیز ضربه‌پذیر است.

او به باقی ماندن حدود یک میلیون کارت خودرو و چندین میلیون کارت هوشمند موتورسیکلت در دفاتر پستی اشاره کرد و گفت: عده‌ای نیز کارت آنها خراب شده و منتظر صدور کارت المثنی هستند.

آدرس کوتاه شده: