یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
تولید گاز شرکت نفت مناطق مرکزی ایران به 375 میلیون متر مکعب در روز می‌رسد
سه شنبه, ۲۶ تیر ۱۳۸۶ ۱۵:۳۲
۹۹۰
طبقه بندی:
  • سردبیر
  • خبر
چچ
تولید گاز شرکت نفت مناطق مرکزی ایران به 375 میلیون متر مکعب در روز می‌رسد

تا سال 1395

تولید گاز شرکت نفت مناطق مرکزی ایران به 375 میلیون متر مکعب در روز می‌رسد

تولید گاز شرکت نفت مناطق مرکزی ایران تا سال 1395 به میزان 375 میلیون متر مکعب، نفت به 390 هزار بشکه و میعانات گازی به 110هزار بشکه در روز می‌رسد.

مهندس علیرضا ضیغمی مدیر عامل شرکت نفت و مناطق مرکزی ایران با اشاره به افزایش تعداد میادین گازی و نفتی تحت پوشش این شرکت تا سال 1395 به 66 میدان بیان داشت: تا پایان سال جاری تولید نفت به 156 هزار بشکه، تولید گاز به 300 میلیون متر مکعب و میعانات گازی 78 هزار بشکه در روز می‌باشد.
مهندس ضیغمی در همایش توجیهی کارکنان جدیدالاستخدام این شرکت با مقایسه صنعت نفت قبل از پیروزی انقلاب، دوران دفاع مقدس و وضعیت کنونی به شجاعت، درایت، خدامحوری و دین‌خواهی و عرق ملی کارکنان این صنعت اشاره کرد و بیان داشت: کارکنان صنعت نفت، قبل از پیروزی انقلاب اسلامی مسئولیت و تصمیم‌گیری از نیروهای ایرانی سلب و رده‌های بالای سازمانی متعلق به نیروهای امریکائی و انگلیسی بود و نیروهای ایرانی هیچگونه استقلال کاری،‌ فکری و اجازه بروز خلاقیت‌های آنان ممکن نبود. و این در حالی رخ داد که نیروهای خارجی با بروز انقلاب بر این باور بودند که اداره صنعت عظیم نفت از توان ایرانی‌ها، خارج است.
وی افزود: در روزهای پیروزی انقلاب، نیروهای مخلص صنعت نفت، با تبعیت از فرمان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حرت امام خمینی (ره) مبنی بر اعتصاب و بستن شیرهای نفت، روند تسریع انقلاب را جلو انداختند و در همگانی با مردم در به ثمر رسیدن این شجره طیبه، نقش انگارناپذیر خود را به‌خوبی ایفا کردند.
مدیر عامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران دوران دفاع مقدس را نقطه مرکزی ایران دوران دفاع مقدس را نقطه آغاز توانمندی‌ نیروهای ایرانی و مرز ایثار و فداکاری در راه آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی بود و با مدد از نیروی ایمان، توانستند بدون نیاز به نیروهای بیگانه در جنگی نابرابر، بدون یک روز وقفه در تولید نفت سهم خود را به نظام ادا نمایند. و در زمان پس از جنگ نیز با هدایت مدیرانه مقام معظم رهبری، رشد و توسعه در بخش‌های مختلف صنعت نفت روند صعودی به خود گرفته و این عدم وابستگی به خارج و حمایت از نیروهای ایرانی و کالاهای ساخت داخل به عنوان یک امر حیاتی در سلوحه کاری مدیران و کارکنان صنعت نفت قرار دارد.
در این همایش، مهندس ضیغمی، مغتنم شمردن این فرصت خدمت برای کارکنان جدیدالاستخدام را ادای دین به مملکت برشمرد و تصریح کرد: بایستی که قدردان این موقعیت بود و تنها هدف و انگیزه را خدمت بی‌شائبه به اهداف بلند نظام اسلامی دانست و با عشق و ایمان سختی‌های خاص مناطق عملیاتی را تحمل نمود.
وی با اشاره به تلاش در جهت رفع خواسته‌های آنها ابراز داشت: با وجود سختی کار و شرایط مناطق عملیاتی، سعی ما بر آن است که تا حد امکان در رفع مشکلات مادی و معیشتی شما کوشش نماییم.
شایان ذکر است، کارکنان جدیدالاستخدام به مدت دو سال دوره‌های کارآموزی که شامل دوره‌های آموزشی فرایندی و عملکردی می‌باشد را در مناطق عملیاتی و ستادی طی خواهند نمود. همچنین در استخدام این نیروها سعی شده که افراد در مناطق عملیاتی نزدیک به محل سکونت‌شان به‌کار گرفته شوند و برای اسکان آنان در جوار محل‌های خدمت منازل سازمانی احداث می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به نقل از روابط عمومی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران 270 نفر از نیروهای دانشگاهی از طریق آزمون استخدامی شرکت ملی نفت ایران، جهت خدمت در مناطق عملیاتی پارسیان، دار و کنگان، تنگ بیجار، قشم و سخون و سراجه و ستاد شرکت‌های تابعه شرکت نفت مناطق مرکزی ایران جذب و آغاز به‌کار نموده‌اند.
آدرس کوتاه شده: