یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
به‌سوی نفت 100 دلاری پیش‌می‌رویم
یکشنبه, ۲۱ مرداد ۱۳۸۶ ۲۱:۱۷
۳۰۷
طبقه بندی:
  • سردبیر
  • خبر
چچ
به‌سوی نفت 100 دلاری پیش‌می‌رویم

رییس‌جمهور ونزوئلا مطرح کرد:

به‌سوی نفت 100 دلاری پیش‌می‌رویم

رییس جمهور ونزوئلا بار دیگر پیش‌بینی کرد که بهای نفت در بازارهای جهانی به سمت 100 دلار در هربشکه حرکت کند.

ایسنا - هوگو چاوز تاکید کرد که قیمت جهانی نفت به سوی 100 دلار پیش می‌رود و همچنین درصورتی که آمریکا بخواهد به ونزوئلا حمله کند، صادرات نفت به این کشور قطع خواهد شد.

چاوز در جریان یک سخنرانی تلویزیونی عنوان کرد: همواره گفته‌ام که قیمت نفت مستقیما به سوی100 دلار پیش می‌رود و ما باید خود را برای قیمت‌های 100 دلاری آماده کنیم.

به گفته چاوز، قیمت بالای نفت نشانه بحران جهانی درخصوص انرژی است که به دلیل مصرف بی‌رویه منابع انرژی صورت گرفته است.

رییس جمهور ونزوئلا در این سخنان عنوان کرد که هیچ‌کس نباید تصور کند که این کشور قصد دارد صادرات نفت به آمریکا را قطع کند و این مساله صورت نخواهد گرفت مگر این‌که آمریکا قصد حمله به ونزوئلا را داشته باشد.

آدرس کوتاه شده: