فا
En
Ru
Ch
شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵
سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
صفحه نخست
پنجره واحد دستگاه
بانک اطلاعات
آشنایی با منطقه
اطلاعات تماس مدیران
تاسیس و اهداف منطقه
مجتمع و فازهای گازی
واحدهای پتروشیمی
صنایع صنعتی
پایانهها
کتابچه معرفی سازمان
مدیریت کار و خدمات اشتغال
درباره
ثبت نام کارجویان
سامانه یکپارچه کار و خدمات اشتغال
ثبت نام بیمه بیکاری
ارتباط با ما
X
سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
اخبار
نفت
صادرات نفت اوپک 580 هزار بشکه افزایش مییابد
دوشنبه, ۱۲ شهریور ۱۳۸۶
۱۷:۰۵
۶۸۵
طبقه بندی:
نفت
سردبیر
خبر
چ
چ
کارشناسان جهانی نفت:
صادرات نفت اوپک 580 هزار بشکه افزایش مییابد
صادرات نفت سازمان اوپک
580 هزار بشکه افزایش خواهد یافت.
ایسنا- صادرات نفتخام از سوی اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفتخام (اوپک) به استثناء آنگولا، در چهار هفته منتهی به 15 سپتامبر با 580 هزار بشکه افزایش مواجه خواهد بود.
کارشناسان بازار جهانی نفت با اعلام این مطلب در گزارشی از سوی رویترز، دلیل این مساله را افزایش تقاضا از سوی مصرفکنندگان در غرب اعلام کرده اند.
روی ماسون ـ کارشناس بینالمللی انرژی ـ اعلام کرد که صادرات 11 کشور عضو اوپک از طریق دریا از رقم 23.63 میلیون بشکه ای پیشین به 24.21 میلیون بشکه افزایش خواهد یافت.
این درحالی است که ذخایر تجاری نفتخام آمریکا ـ بزرگترین مصرفکننده نفت جهان ـ در هفته گذشته با کاهشی بیش از حد پیشبین روبه رو بود و این میزان 3.5 میلیون بشکه کاهش داشت.
به گفته کارشناسان ، حجم عمده افزایش صادرات اوپک ـدرحدود 460 هزار بشکه ـ از سوی تولیدکنندگان حاشیه خلیجفارس خواهد بود.
بر اساس این گزارش، میزان پایبندی اعضا به کاهش 1.7 میلیون بشکهای اوپک که در سال گذشته اعمال شد درحدود 825 هزار بشکه بوده است، که این میزان درحدود نیمی از حد تعهد شده بوده است.
انتظار میرود که 10 کشور پایبند به نظام سهمیهبندی اوپک در این مدت 27.03 میلیون بشکه نفت تولید کنند که این میزان در ماه جولای 27.02 میلیون بشکه بوده است.
آدرس کوتاه شده:
https://pseez.ir/s/mfaNqH
چـاپ
نام
*
پست الکترونیک
شرح نظر
*
کد امنیتی
*
اندازه فونت
تغییر فونت
بزرگنمایی
فاصله خطوط
عدم نمایش تصاویر
تضاد رنگ ها
سیاه و سفید
نمایش لینک ها
خواندن متون
صفحه مناسب سازی شده
برگشت
بازنشانی