شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
حفظ میراث فرهنگی، هویت ملی و دینی بهترین راهکار برای ناکامی دشمنان است
پنجشنبه, ۲۶ مهر ۱۳۸۶ ۱۷:۴۷
۳۷۳
طبقه بندی:
  • اجتماعی - جامعه
  • سردبیر
  • خبر
چچ
حفظ میراث فرهنگی، هویت ملی و دینی بهترین راهکار برای ناکامی دشمنان است

فرماندار کنگان:

حفظ میراث فرهنگی، هویت ملی و دینی بهترین راهکار برای ناکامی دشمنان است

پاسداری از میراث فرهنگی کشور، علاوه بر حفظ هویت ملی و دینی بهترین راهکار برای ناکامی دشمنان کشور است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس (www.pseez.ir)، فرماندار کنگان در نشست انجمن میراث فرهنگی شهرستان کنگان با بیلن این مطلب گفت: در دورانی که دشمنان ایران و اسلام با تمامی ابزارهای نرم‌افزاری و سخت‌افزاری به از بین بردن تدین مردم همت گماشته‌اند، پاسداری از میراث فرهنگی که خود موجب حفظ هویت دینی و ملی ماست،‌ بهترین راهکار برای ناکامی دشمنان است.

عباس تبرکی با ابراز امیدواری از این که با آموزش خانوده‌ها در زمینه نگهداری و مراقبت بهینه از معلولان و تحصیل معلولان و بروز توانمدی‌های آنان درخصوص اشتغال ، بتوانیم برای این قشر مستحق شهرستان خدمات بیشتری ارائه دهیم، افزود: با همکاری شوراهای اسلامی و با استفاده از ظرفیت موجود اطلاعات کاملی از وضعیت موجود جامعه معلولان کنگان تهیه و تدوین می‌شود.

وی با بیان این که این‌کار به‌عنوان مقدمه اولویت اول کار ضروری به‌نظر می‌رسد و باعث شناسایی کامل معلولان خواهد شد که این شناسایی زمینه خدمات رسانی مطلوب‌تر و اقدامات بعدی را فراهم می‌کند، خاطرنشان کرد: آشنایی معلولان با حقوق اولیه خود سرلوحه فعالیت‌های ما در این شورا است.

گفتنی است در شهرستان گنگان در حال حاضر دوهزار و 500 سالمند نیازمند وجود دارد و همچنین 700 معلول نیز تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند.

خاطر نشان می‌شود که در این نشست آقایان طاهری، کنگانی، عظیم پناه، پلنگی، کیهان دوست و حسن‌پور به‌عنوان اعضای جدید انجمن میراث فرهنگی شهرستان کنگان انتخاب شدند.

 

آدرس کوتاه شده: