شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
طرح آمایش حوزه تاثیرپذیری از پارس جنوبی موجب تحول استان بوشهر می‌شود
یکشنبه, ۱۳ آبان ۱۳۸۶ ۱۰:۳۹
۴۴۴
طبقه بندی:
  • سردبیر
  • خبر
چچ
طرح آمایش حوزه تاثیرپذیری از پارس جنوبی موجب تحول استان بوشهر می‌شود

نماینده مردم دیر، جم و کنگان در مجلس شورای اسلامی:

طرح آمایش حوزه تاثیرپذیری از پارس جنوبی موجب تحول استان بوشهر می‌شود

طرح آمایش حوزه تاثیر پذیری از پارس جنوبی باعث تحول در بخش‌های گوناگون توسعه استان بوشهر خواهد شد.

قیصر صالحی نماینده مردم دیر، جم و کنگان در مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب به پایگاه اطلاع رسانی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس (www.pseez.ir) گفت:این طرح در ابعاد گوناگون توسعه تاثیر گذار بوده است، به طوری که در سال گذشته ما در این حوزه فقط یک دانشگاه داشته‌ایم، اما در سال تحصیلی جدید در مهر ماه 5 دانشگاه و در بهمن ماه 7 دانشگاه فعال خواهیم داشت.

وی تصریح کرد: با نگاه توسعه عدالت محور مجلس، تحولات خوبی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس ایجاد شده که با گذشت زمان تاثیر خود را نشان می‌دهد.

صالحی همدلی و صمیمیت بین مردم، نمایندگان و مسولان را باعث رشد استان و به ثمر نشستن پروژه‌های خوب اقتصادی و عمرانی ذکر کرد و گفت: وزارت نفت و سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اعتقاد و باور مردم منشاء خدمات شایان توجهی در منطقه عسلویه و کل استان بوشهر بوده است.
آدرس کوتاه شده: