پنجشنبه ۰۸ مرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
مذاکرات در خصوص طرح پارس ال‌ ان جی ادامه دارد
دوشنبه, ۲۰ اسفند ۱۳۸۶ ۱۱:۵۵
۳۸۵
طبقه بندی:
  • سردبیر
  • خبر
چچ
مذاکرات در خصوص طرح پارس ال‌ ان جی ادامه دارد

مدیر روابط عمومی شرکت توتال ایران:

مذاکرات در خصوص طرح پارس ال‌ ان جی ادامه دارد

مدیر روابط عمومی شرکت توتال ایران گفت: مذاکرات این شرکت با وزارت نفت و شرکت نفت وگاز پارس در خصوص طرح پارس ال ‌ان جی ادامه دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه "رویا فرهنگ" با اشاره به اینکه مذاکرات طرفین در خصوص طرح پارس ال ‌ان جی طبق برنامه در حال پیشرفت و انجام است، تاکید کرد: شرکت توتال همچنان پیگیر این طرح است.
وی ابراز میدواری کرد مذاکرات شرکت توتال با شرکت نفت و گاز پارس برای اجرای طرح پارس ال ‌ان جی (مرحله‪ ۱۱‬طرح توسعه میدان پارس جنوبی) که شامل تولید گاز و گازطبیعی مایع شده است، هرچه زودتر به نتیجه نهایی برسد.
بر اساس اطلاعات شرکت ملی صادرات گاز ایران ظرفیت تولید گازطبیعی مایع شده در طرح پارس ال ‌ان جی ‪ ۱۰‬میلیون تن در سال است و هزینه اجرای این طرح براساس برآورد طراحی ‪ ۱۱‬میلیارد و‪ ۶۰۰‬ میلیون دلار پیش بینی شده است.
در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس 24 فاز پالایشگاهی، 30 طرح پتروشیمی و سه طرح "ال ان جی" استقرار می یابد.
آدرس کوتاه شده: