شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
بهره برداری از اولین فاز بزرگترین پروژه پارس جنوبی در ماه آینده
چهارشنبه, ۲۹ خرداد ۱۳۸۷ ۱۰:۲۶
۵۷۴
طبقه بندی:
  • سردبیر
  • خبر
چچ
بهره برداری از اولین فاز بزرگترین پروژه پارس جنوبی در ماه آینده

مدیر پروژه فازهای 6 تا 8 پارس جنوبی اعلام کرد:

بهره برداری از اولین فاز بزرگترین پروژه پارس جنوبی در ماه آینده

مدیر توسعه فازهای 6 تا 8 پارس جنوبی در شرکت نفت و گاز پارس از بهره برداری فاز 7 پارس جنوبی (SPD9) درتاریخ سی و یکم تیرماه امسال (21 جولای 2008 میلادی) خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه محمد جواد شمس در حاشیه بازدید وزیر نفت از اجرای پروژه فازهای 6، 7 و 8 پارس جنوبی در جمع خبرنگاران افزود: پالایشگاه فازهای 6 تا 8 پارس جنوبی آماده بهره برداری است.
وی به پیشرفت فیزیکی پالایشگاه این پروژه اشاره کرد و گفت: تاسیسات جانبی، مخازن و مشعل ها و واحدهای فراورش فازهای 6 تا 8 پارس جنوبی هم اکنون 9/99 پیشرفت فیزیکی دارد.
وی با اشاره به برنامه زمان بندی شده بهره برداری از پالایشگاه این پروژه طبق برنامه شروع تولید سکوها تصریح کرد: آغاز دریافت گاز از سکوی فاز 7 پارس جنوبی (SPD9) درتاریخ سی و یکم تیرماه امسال (21 جولای 2008 میلادی)، دریافت گاز از سکوی فاز 6 پارس جنوبی(SPD7) در تاریخ بیست و چهارم مهر ( 15 اکتبر 2008 میلادی) و دریافت گاز از سکوی فاز 8 پارس جنوبی (SPD8) در بهمن ماه امسال خواهد بود.
مدیر توسعه فازهای 6 تا 8 پارس جنوبی در شرکت نفت و گاز پارس گفت: تمام خطوط تولید ( ترین های 1 تا 6 ) پالایشگاه با استفاده از گاز نخسیتن سکوی این پروژه (سکوی فاز 7 پارس جنوبی) راه اندازی می شود.
بر پایه این گزارش، هدف از توسعه فازهای 6، 7 و 8 میدان گازی پارس جنوبی، تولید روزانه بیش از 104 میلیون متر مکعب گاز، 158 هزار بشکه میعانات گازی در روز و سالانه یک میلیون و 600 هزار تن گاز مایع بوتان و پروپان نیز برای صادرات است.
آدرس کوتاه شده: