پنجشنبه ۰۸ مرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
وزیر نفت: قفلهای تحریم در صنعت نفت کشور شکسته شده است
سه شنبه, ۳۰ مهر ۱۳۸۷ ۱۹:۴۱
۱۷۰
طبقه بندی:
  • سردبیر
  • خبر
چچ
وزیر نفت: قفلهای تحریم در صنعت نفت کشور شکسته شده است

در مراسم افتتاحیه فازهای شش تا هشت پارس جنوبی:

وزیر نفت: قفلهای تحریم در صنعت نفت کشور شکسته شده است

وزیر نفت تاکید کرد: تمامی معیارهایی که روزگاری برای قفل کردن تصمیم ها در صنعت نفت اعمال می شد، شکسته شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه غلامحسین نوذری روز سه شنبه در مراسم افتتاح فازهای شش، هفت و هشت پارس جنوبی اظهار داشت:  تمامی تحریم ها را در پروژه های صنعت نفت کشور پشت سر گذاشته ایم.
وی خطاب به رییس جمهوری گفت: با نگاه به تاکید شما مبنی بر این که همه مسائل را پشت سر بگذاریم تا هیچ پروژه ای حتی یک روز تاخیر نداشته باشد، امروز می بینیم که تقریبا هیچ سازنده صنعتی در کشور بیکار نمانده است.
وزیر نفت با ذکر خاطره ای در ساخت فازهای شش تا هشت پارس جنوبی یاد آور شد: در اردیبهشت ماه گذشته اختلاف نظر بر سر انتقال سکوی فاز شش پارس جنوبی بین کارفرما و پیمانکار باعث کندی سرعت کار شده بود و موجب شده بود سکوی ساخته شده منتقل نشود.
نوذری اظهار داشت: بیمه گذار مربوطه بیمه سکوی دو هزار و 800 تنی با هزینه ساخت 150 میلیون دلار را برداشته بود و شناورهای خارجی برای انتقال آن به خلیج فارس امتناع می کردند.
وی افزود: پس از مشورت با کارشناسان صنعت نفت برای اثبات این موضوع که ایرانی توانمند است و تحریمها نمی تواند ما را از رسیدن به هدف خود باز دارد با توکل به خدا و پذیرفتن مسوولیت تمامی ریسک ها در یادداشتی نوشتم که سکوی فاز شش با شناور ایرانی حمل شود.
وزیر نفت تصریح کرد: با لطف حق تعالی بدون هیچ مشکلی سکو حمل و نصب و راه اندازی شد.
نوذری اظهار داشت: دوستان و همکاران ما در صنعت نفت برای پیشبرد هرچه زودتر پروژه ها از این نوع تصمیم ها زیاد گرفته اند.
وی ابراز امیدواری کرد بزودی فازهای 9 و 10 پارس جنوبی نیز با حضور رئیس جمهوری به بهره برداری برسد.
فازهای شش، هفت و هشت پارس جنوبی (پالایشگاه چهارم) روز سه شنبه با حضور محمود احمدی نژاد رییس جمهوری بصورت رسمی مورد بهره برداری قرار گرفت.
با بهره برداری از این سه فاز روزانه 104 میلیون متر مکعب گاز ترش، 158 هزار بشکه میعانات گازی و سالانه یک میلیون و 600 هزار تن گاز مایع بوتان و پروپان تولید می شود.
30 حلقه چاه در عمق چهار هزار متری خلیج فارس از طریق سه سکوی دریایی و سه خط لوله 32 اینچی گاز فازهای شش تا هشت را تامین می کنند.
آدرس کوتاه شده: