جمعه ۲۹ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
ورود گاز ترش به فاز هفت پارس جنوبی
پنجشنبه, ۳۰ آبان ۱۳۸۷ ۱۴:۴۵
۱۷۹
طبقه بندی:
  • سردبیر
  • خبر
چچ
ورود گاز ترش به فاز هفت پارس جنوبی

مدیرعامل شرکت پتروپارس خبر داد:

ورود گاز ترش به فاز هفت پارس جنوبی

مدیرعامل شرکت پتروپارس مجری طرح توسعه فازهای شش تا هشت پارس جنوبی از ورود گاز ترش به فاز هفت پارس جنوبی خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه غلامرضا منوچهری پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت: پس از تست های نهایی پالایشگاه خشکی فاز هفت بوسیله گاز شیرین سرانجام گاز ترش وارد این فاز شد.
وی تصریح کرد: فاز هفت پارس جنوبی در مراحل نهایی راه اندازی است و در حال حاضر گاز ترش در این فاز جریان دارد.
منوچهری اظهار داشت: درحال حاضر روزانه حدود 500 میلیون فوت مکعب گاز در فاز هفت فرآورش می شود تا بتدریج به ظرفیت اسمی خود برسد.
فاز شش پارس جنوبی 30 مهرماه با حضور دکتر محمود احمدی نژاد رییس جمهوری بصورت رسمی مورد بهره برداری قرار گرفت.
منوچهری همچنین پیشرفت سکوی این فاز در دریا را مناسب عنوان کرد و افزود: با بهره برداری از سکوی فاز هفت، روزانه یک میلیارد و 200 میلیون فوت مکعب گاز از این سکو به پالایشگاه خشکی ارسال خواهد شد.
وی ابراز امیدواری کرد با آماده شدن خط لوله ششم سراسری (خط انتقال گاز ترش از عسلویه به آغاجاری) بتوان همزمان با بهره برداری از فاز هفت، بخشی از این گاز به آغاجاری و بخشی دیگر نیز برای بهره برداری به فاز 10 ارسال شود تا در زمستان مورد استفاده قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت پتروپارس اظهار داشت: سومین سکوی فازهای شش تا هشت پارس جنوبی در یارد شرکت صدرا در بوشهر در حال ساخت است و تا نیمه دی ماه آماده نصب خواهد شد.
منوچهری گفت: این سکو پس از نصب در اردیبهشت ماه سال آینده در مدار تولید قرار خواهد گرفت.
وی وضعیت تولید فاز شش را بسیار خوب توصیف کرد و گفت روزانه یک میلیارد فوت مکعب در پالایگشاه خشکی دریافت می شود، که از این میزان 350 میلیون فوت مکعب برای فاز 9، حدود  200 میلیون فوت مکعب به فاز یک ارسال و بقیه برای راه اندازی سایر واحدها مورد استفاده قرار می گیرد.
آدرس کوتاه شده: