فا
En
Ru
Ch
شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵
سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
صفحه نخست
پنجره واحد دستگاه
بانک اطلاعات
آشنایی با منطقه
اطلاعات تماس مدیران
تاسیس و اهداف منطقه
مجتمع و فازهای گازی
واحدهای پتروشیمی
صنایع صنعتی
پایانهها
کتابچه معرفی سازمان
مدیریت کار و خدمات اشتغال
درباره
ثبت نام کارجویان
سامانه یکپارچه کار و خدمات اشتغال
ثبت نام بیمه بیکاری
ارتباط با ما
X
سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
اخبار
سردبیر
وزیر انرژی کنیا خواستار LNG ایران برای تولید برق در این کشور شد
پنجشنبه, ۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۸
۱۴:۵۴
۵۹۸
طبقه بندی:
سردبیر
خبر
چ
چ
پس از بازدیداز تاسیسات پارس جنوبی:
وزیر انرژی کنیا خواستار LNG ایران برای تولید برق در این کشور شد
وزیر انرژی کنیا در عسلویه تصریح کرد: به دنبال وارد کردن گاز مایع LNG برای تولید برق در کنیا هستیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه کرایتو مورونگی که روز پنجشنبه برای بازدید از تاسیسات پارس جنوبی به عسلویه سفر کرده است، با بیان این که پارس جنوبی بزرگترین مجتمع گازی است که تاکنون در دنیا مشاهده کرده ام، تصریح کرد: با مشاهده این تاسیسات به شدت تحت تاثیر قرار گرفتم.
وی هدف از سفر به عسلویه را مشاهده توانمندی جمهوری اسلامی در تولید گاز عنوان کرد و افزود: ایران از فناوری بالایی برخوردار است و ما نیز به دنبال ارتقای همکاری در زمینه های انرژی و تجاری با ایران هستیم.
وزیر انرژی کنیا با بیان این که 50 درصد مردم کنیا به نیروی برق دسترسی دارند، اظهار داشت: برای تامین بقیه برق مورد نیاز کنیا از طریق انرژی های بادی، خورشیدی و زمین گرمایی خواستار همکاری وزارت نیروی ایران هستیم.
مورونگی گفت: در حال حاضر یک نیروگاه برق آبی با نام "تانا" با ظرفیت تولید 10 مگاوات برق توسط شرکت ایرانی فرآب در کنیا در حال ساخت است و تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید.
وی ابراز امیدواری کرد یک نیروگاه دیگر با ظرفیت 60 مگاوات نیز با پشتیبانی بانک توسعه صادرات ایران در کنیا ساخته شود.
وزیر انرژی کنیا به دنبال سفر رییس جمهوری اسلامی ایران در اسفند سال گذشته به این کشور، از روز دوشنبه به دعوت پرویز فتاح وزیر نیرو و با هدف گسترش همکاری مشترک بین ایران و کنیا به ایران سفر کرده است.
کرایتو مورونگی در سفر خود تاکنون با پرویز فتاح وزیر نیرو و غلامحسین نوذری وزیر نفت دیدار داشته و از سازمان انرژی های نو، پژوهشگاه نیرو، سندیکای صنعت برق، شرکت مشاوره ای مهاب قدس ، شرکت فرآب، دانشگاه صنعت آب و برق ایران دیدن کرده و با ظرفیت های وزارت نیرو آشنا شده است.
وی همچنین با مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران برای فاینانس پروژه های کنیا دیدار داشته است.
وزیر انرژی کنیا همچنین امروز با حضور در عسلویه از فازهای 9 و 10، فازهای چهار و پنج پارس جنوبی، پتروشیمی برزویه (نوری)، پتروشیمی زاگرس و مجتمع بندری پارس بازدید کرد.
آدرس کوتاه شده:
https://pseez.ir/s/mfaNMx
چـاپ
نام
*
پست الکترونیک
شرح نظر
*
کد امنیتی
*
اندازه فونت
تغییر فونت
بزرگنمایی
فاصله خطوط
عدم نمایش تصاویر
تضاد رنگ ها
سیاه و سفید
نمایش لینک ها
خواندن متون
صفحه مناسب سازی شده
برگشت
بازنشانی