شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
پرورش مدیران بومی یک هدف کلیدی است
پنجشنبه, ۰۹ مهر ۱۳۸۸ ۱۹:۲۲
۸۰۶
طبقه بندی:
  • اجتماعی - جامعه
  • سردبیر
  • خبر
چچ
پرورش مدیران بومی یک هدف کلیدی است

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس:

پرورش مدیران بومی یک هدف کلیدی است

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس توانمند سازی منابع انسانی استان بوشهر و پرورش مدیران بومی را یک هدف کلیدی دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه مهندس موسی سوری روز پنجشنبه در حاشیه جلسه هیات مدیره سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس افزود: ما در حوزه وزارت نفت رسیدن به این هدف را وظیفه دینی و وجدانی خود تلقی می کنیم.
وی با اشاره به همایش توسعه پایدار، یکپارچه و دانایی محور منطقه پارس که آذرماه امسال در عسلویه برگزار می شود، گفت: در رویکرد جدید وزارت نفت تلاش داریم از توان علمی و پژوهشی کشور، استان و وزارت نفت برای طراحی آینده آرمانی توسعه منطقه استفاده کنیم.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس افزود: با مشارکت ذینفعان اصلی در این همایش و ترسیم آینده آرمانی در اتصال تنگاتنگ با سند چشم انداز 20 ساله در افق 1404 و 1444 ، می توانیم از امروز توسعه این منطقه را به سمت و سویی هدایت کنیم تا در افق 1404 به اهداف متعالی چشم انداز به سه سطح استانی، وزارتی و ملی دست یابیم.
سوری تاکید کرد: توسعه بر این محور منطقه را به سمتی هدایت می کند که بعد از خاتمه منابع فسیلی، با تولید دانش، علم و فناوری و تکیه به منابع پایین دستی و میان دستی، منابع گردشگری و توریستی، با توجه به تمامی قابلیت ها و استعدادهای طبیعی روند توسعه در منطقه و استان متوقف نشود.
وی با اشاره به تشکیل کمیسیون تعامل استان بوشهر با پارس جنوبی گفت: با تشکیل این کمیسیون رویکردی بسیار راهگشا و مثبت در تعاملات بین استانداری و وزارت نفت ایجاد شده است.
سوری افزود: این کمیسیون سبب می شود که منابع ملی با نظر ذینفعان اصلی در استان به اولویت های مهم و نیازمندترین جاها تخصیص یابد و با سرعت بخشیدن به شدت توسعه، از  اتلاف منابع جلوگیری شود.
جلسه هیات مدیره سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس روز پنجشنبه در عسلویه برگزار شد.
آدرس کوتاه شده: