شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
پرواز عسلویه – بوشهر – اهواز راه اندازی شد
چهارشنبه, ۰۹ دی ۱۳۸۸ ۱۶:۵۰
۱۹۶۵
طبقه بندی:
  • تسهیلات ... - حمل ونقل
  • سردبیر
  • خبر
چچ
پرواز عسلویه – بوشهر – اهواز راه اندازی شد

مدیر فرودگاه بین المللی خلیج فارس اعلام کرد:

پرواز عسلویه – بوشهر – اهواز راه اندازی شد

مدیر فرودگاه بین المللی خلیج فارس اعلام کرد: خط پروازی مسیر عسلویه – بوشهر – اهواز و بالعکس برقرار شد.

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه فرشید کلاه کج روز چهارشنبه با اعلام این خبر افزود: یک فروند هواپیمای فوکر متعلق به شرکت هواپیمایی ایران نفت با ظرفیت 50 نفر، روزهای چهارشنبه مسافران را در این مسیر جابجا می کند.

وی ایجاد خط پروازی بین عسلویه و مرکز استان بوشهر را ضروری دانست و افزود: با توجه به این که پرواز هواپیمای شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی در مسیر بوشهر عسلویه در گذشته لغو شده بود، مسافران می توانند با پرواز جدید در این مسیر تردد کنند.

هواپیماهای شرکت های هواپیمایی ماهان، آسمان، کیش ایر، تابان، فارس قشم ایر و ایران نفت مسافران پارس جنوبی را از عسلویه به شهرهای مختلف کشور منتقل می کنند.

فرودگاهبین المللی خلیج فارس مهمترین فرودگاه استان بوشهر و وزارت نفت به شمار میرود که نقش بسیار مهمی در جابجایی کارکنان پارس جنوبی و مردم مناطق جنوببه عسلویه ایفا می کند.

 
آدرس کوتاه شده: