مسوول تعمیرات اساسی شرکت پالایش گازفجر جم اعلام کرد: تعمیرات اساسی این پالایشگاه از 21 فروردین ماه آغاز شده است.
وی افزود: برنامه تعمیرات اساسی برای هر واحد شیرین سازی 25 روز پیش بینی شده است که امیدواریم با در نظر گرفتن بهترین شرایط ایمنی و کیفیت، زمان تعمیرات را کاهش دهیم.
مسوول تعمیرات اساسى پالایشگاه فجر جم اظهار داشت: حجم کار در تعمیرات اساسی وسیع است اما درعین حال تمامی کارکنان برای رسیدن به شرایط مطلوب تمام تلاش خود را بکار خواهند گرفت.
اردشیری عملکرد نیروهای تعمیرات اساسی شرکت پالایش فجر جم را مورد تقدیر قرار داد و تصریح کرد: همین نیروها در طول تعمیرات اساسی سال گذشته موفق شدند برای اولین بار 10 چمینى (دودکش) را تعویض وعمر تجهیزات را بالا ببرند.
وی تعویض سه دودکش (چمینی) برج های مراکس واحد های 4200 و4300 را یکی از مهمترین بخشهایى دانست که تعمیرات اساسی در نیمه نخست امسال بر روی آنها انجام می شود .
پالایشگاه فجر جم پس از پالایشگاه های پارس جنوبی دومین پالایشگاه گازی کشور به شمار می رود و با ظرفیت 110 میلیون متر مکعب در روز بیش از 25 درصد گاز مصرفی کشور را تامین می کند.