شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
حضرت زهرا (س) فرهنگ حمایت از ولایت را پی ریزی کرد
سه شنبه, ۰۷ اردیبهشت ۱۳۸۹ ۲۱:۴۷
۱۳۶۳
طبقه بندی:
  • فرهنگی - ادب
  • سردبیر
  • خبر
چچ
حضرت زهرا (س) فرهنگ حمایت از ولایت را پی ریزی کرد

امام جمعه موقت تهران:

حضرت زهرا (س) فرهنگ حمایت از ولایت را پی ریزی کرد

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به ایام شهادت حضرت فاطمه (س) گفت: حضرت زهرا(س) به دو اصل تولی و تبری جامه عمل پوشید و فرهنگسازی حمایت از ولایت را پی ریزی کرد، فرهنگ عزت و عظمت که تا روز قیامت ادامه دارد.

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه حجت الاسلام والمسلیمن سید احمد خاتمی که به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه (س) به استان بوشهر سفر کرده است، روز سه شنبه در جمع مردم شهرستان جم افزود: سیره فاطمی به ما می آموزد که اگر خیر دنیا و آخرت را می خواهید ولایت مدار باشید و تحت تاثیر هیاهو و غوغاسالاری ها قرار نگیریم.

وی یادآورشد: دومین بعد زندگی حضرت فاطمه تبرا از دشمنان است که حضرت علی وصیت می کند، جسد مرا در شب دفن کن تا دشمنان از محل قبرم مطلع نشوند که این پیام همیشه تاریخ درس بزرگی است.

خاتمی گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز مرزها را مشخص کرده اند، افزود: همه باید شفاف باشند و حادثه 9 دی سال گذشته که عده ای مخالف سردادن شعار علیه فتنه گران بودند چهره ها را برملا کرد.

آدرس کوتاه شده: