جمعه ۲۹ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
همایش سراسری مدیران کل حفاظت محیط زیست کشور در عسلویه
چهارشنبه, ۰۱ دی ۱۳۸۹ ۱۴:۱۰
۱۳۲۶
طبقه بندی:
  • ایمنی ... - ایمنی
  • رئیس خبرگزاری
  • خبر
چچ
همایش سراسری مدیران کل حفاظت محیط زیست کشور در عسلویه

امروز به میزبانی سازمان منطقه ویژه پارس برگزار شد

همایش سراسری مدیران کل حفاظت محیط زیست کشور در عسلویه

همایش سراسری مدیران کل حفاظت محیط زیست کشور امروز (چهارشنبه اول دی) با حضور محمدجواد محمدی زاده، معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و مدیرکل اچ.اس.یی وزارت نفت در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس، رئیس بهداشت، ایمنی و محیط زیست سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس برگزاری این همایش را در همسویی با اهتمام و هماهنگی با سازمان حفاظت محیط زیست در شتاب دهی به روند بررسی مطالعات زیست محیطی پروژه ها و  پاسخ دهی به نتایج ارزیابی های زیست محیطی خواند.

حسن آخوندی افزود: صنعت نفت تعامل و هماهنگی خوبی با سازمان حفاظت محیط زیست دارد و این تعامل موجب شده تا اجرای پروژه های بزرگ در صنعت نفت با رعایت اصول زیست محیطی و طبق معیارها و استانداردهای محیط زیست انجام شود.

 

وی با بیان این که سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس میزبان همایش سراسری مدیران کل حفاطت محیط زیست استان های کشور شده است، یادآور شد: در این همایش که به مدت سه روز در منطقه ویژه پارس برگزار می شود، مدیران کل حفاظت محیط زیست استان های کشور علاوه بر بحث و بررسی در باره مسائل مهم زیست محیطی کشور از فازهای پالایشگاهی، پروژه های بزرگ نفت، گاز و پتروشیمی و مناطق حفاظت شده طبیعی بازدید خواهند کرد.

آخوندی در باره توسعه کیفی فعالیت های زیست محیطی در منطقه ویژه پارس یادآور شد: با تایید و تصویب وزیر نفت، طرح جامع اچ.اس.یی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در این منطقه اجرا می شود؛ این طرح از سوی دکتر میرکاظمی ابلاغ شده  و در حال اجراشدن است.

وی در باره ضرورت ایجاد طرح جامع اچ.اس.یی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: تنوع و پیچیدگی فعالیت و عملیات در مراحل مختلف استقرار شرکت های اصلی صنعت نفت و سایر شرکت های خصوصی و دولتی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، وجود چنین طرحی را الزامی می کند که در صورت مدیریت نشدن این فعالیت ها و عملیات، شاهد مخاطرات و خسارت های مالی و اجتماعی جدی در ابعاد گوناگون خواهیم بود.

رئیساچ.اس.یی  منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس ادامه داد: با وجود طرح جامعاچ.اس.یی  منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، شرکت ها و مجتمع ها علاوه بر آشنایی با تعهدهای خود نسبت بهاچ.اس.یی  و با ارتباطات درون سازمانی و برون سازمانی، ملزم به رعایت و اجرای مناسب برنامه ها می شوند.
وی هدف این طرح را ایجاد هماهنگی های لازم برای انجام بهینه فعالیت ها، عملیات، همچنین توسعه همکاری های متقابل و مستمر در زمینه اچ.اس.یی در بخش های مختلف صنعتی و غیرصنعتی فعال در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس عنوان کرد.
آخوندی گفت: مسئولیت اجرای طرح جامع اچ.اس.یی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، به عهده چهار شرکت اصلی و مدیرعامل شرکت های فرعی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس است.

 

آدرس کوتاه شده: