رییس پایانه نفتی عسلویه، از افزایش 40 درصدی صادرات میعانات گازی از این پایانه در سال جاری خبر داد و افزود: این مهم در آینده نزدیک و با اضافه کردن یک گوی شناور جدید محقق می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس، غلامعباس حیدری بیان اینکه هر گوی شناور ظرفیتی حدود 150 تا 320 هزار تن دارد، ادامه داد: در آینده نزدیک از دو گوی شناور (SPM) در پایانه نفتی عسلویه استفاده می شود؛ با افزوده شدن گوی شناور جدید، صادرات میعانات گازی در سال جاری نسبت به سال 89، 40 درصد و نسبت به سال 1388، 80 درصد افزایش می یابد.
وی یادآور شد: در سال 1388 عملیات پهلودهی 156 فروند کشتی در پایانه نفتی عسلویه انجام شد؛ این میزان در سال گذشته، 36 درصد افزایش داشته است.
حیدری افزود: همچنین در سال 1388، 65 میلیون و 500 هزار بشکه میعانات گازی از پایانه نفتی عسلویه صادر شده که در سال 1389 به 89 میلیون و 100 هزار بشکه رسیده است؛ این امر حاکی از افزایش 40 درصدی صادرات در سال 89 نسبت به سال 88 است.
رییس پایانه نفتی عسلویه گفت: با توجه به تحریم های اعمالی از سوی کشورهای بیگانه، در سالی که گذشت هیچ گونه تاخیری در امر صادرات میعانات گازی از پایانه نفتی عسلویه شاهد نبوده ایم.
حیدری تصریح کرد: پایانه نفتی عسلویه، تنها پایانه ای است که قادر است به صورت شبانه روزی عملیات پهلودهی و باز کردن کشتی ها را از کنار گوی شناور، حتی در شب انجام دهد که این امر نشان از تبحر و مهارت متخصصان کشور دارد.
رییس پایانه نفتی عسلویه یادآور شد: هم اکنون پایانه نفتی عسلویه علاوه بر تامین نیاز پالایشگاه های داخلی به کشورهای ژاپن، سنگاپور، چین، امارات و بقیه کشورهای آسیایی و کشورهای اروپایی مانند انگلیس و هلند هم صادرات میعانات گازی دارد.