در پایان نخستین دوره «طرح ولایت» ( جزء خوانی قرآن کریم)، از قاریان و خادمان قرآنی سازمان منطقه ویژه پارس تجلیل شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس، در نخستین دوره طرح ولایت ( جزء خوانی قرآن) روزانه یک صفحه از قرآن کریم در مسجد سازمان منطقه ویژه تلاوت می شد که امروز آخرین صفحه از کتاب آسمانی تلاوت شد.
این طرح با هدف برگزاری و اجرای ترویج فرهنگ قرآن خوانی در بین کارکنان منطقه ویژه بود که با یاری خداوند متعال و همراهی بسیار خوب پرسنل و کارمندان سازمان این مهم محقق شد.
در این طرح سیدمحمدحسین پورفاطمیان، سیدمحمدعلی حسینی فرد، سیدهادی حسینی و سید ابراهیم حسینی در این مدت به عنوان قاری با این طرح همکاری داشته اند.
همچنین مصطفی کیانی، غلامرضاعلیزاده، رضاقربانی، ایرج نجفی، سیداصغرحسینی خواه، احمد عادل نژاد و مسعود امامی به عنوان خادمان قرآن همکاری داشته اند که از این عزیزان نیز امروز در اختتامیه این طرح تجلیل شد.