شنبه, ۲۶ شهریور ۱۳۹۰
۰۹:۲۹
۵۷۴
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس، سید عبدالله کاظمی شاهاندشتی با اشاره به عملکرد 5 ماهه اداره آموزش این سازمان یادآور شد: دوره های برگزار شده شامل دوره های عمومی و تخصصی (داخل و خارج از سازمان) بوده که با استقبال خوب کارکنان این سازمان و به منظور توانمندسازی، رشد و تعالی سازمانی منابع انسانی و با استفاده صحیح و بهینه از امکانات و سخت افزارهای موجود در سازمان منطقه ویژه پارس برگزار شده است.
وی افزود: در مدت یاد شده، 43 دوره تخصصی داخل سازمان با حضور 713 نفر و 14 هزار و 879 نفر ساعت آموزش، 14 دوره تخصصی خارج از سازمان با شرکت 24 نفر از کارکنان و در مدت 450 نفرساعت آموزش، 4دوره آموزشی عمومی داخل سازمان با حضور چهار هزار و 236 نفر و در مدت شش هزار و 204 نفر ساعت آموزش و 2 دوره آموزش عمومی خارج از سازمان برای 24 نفر برگزار شده است.
رییس آموزش سازمان منطقه ویژه پارس با اشاره به اینکه در شهریورماه سال جاری نیز برخی دوره ها در حال برگزاری است، دوره های آموزشی زبان انگلیسی، ارائه مطلب (power point)، نرم افزارکامفار، اصول حاکم برقراردادها و معاملات، آیین نامه های دریایی و بندری در ایران، قانون کار، مدیریت دانش، حفاظت گفتار(حراست)، تهدیدات در حوزه IT و امنیت در شبکه رایانه ، مدیریت مصرف انرژی و آموزش ترانسفورماتور را از مهمترین دوره های برگزار شده از سوی اداره آموزش سازمان منطقه ویژه در 5 ماهه نخست سالجاری برشمرد.
کاظمی شاهاندشتی، آموزش را یکی از پیچیده ترین وظایف در اداره امور هرسازمان و به ویژه در مدیریت نیروی انسانی عنوان کرد و افزود: آموزش از مهمترین اقدامات و برنامه های هر سازمانی بوده و نظام آموزشی تکمیل کننده نظام استخدامی به شمار می رود که باعث توانمندی نیروی انسانی موجود شده و موفقیت های آتی را تضمین می کند.
وی نقش آموزش را در سازمان ها بسیار مهم دانست و تصریح کرد: آموزش باعث بینش و بصیرت عمیق تر دانش و توانایی و مهارت بیشتر پرسنل شاغل در سازمان برای اجرای وظایف محوله می شود و نتیجه آموزش صحیح و اصولی رسیدن به هدف های سازمانی با کارآیی و ثمربخشی بهتر و بیشتر است.
کاظمی شاهاندشتی، تصریح کرد: تاکنون با برنامه ریزی های انجام شده در حوزه آموزش سازمان منطقه ویژه پارس و همراهی مدیریت های مختلف موفقیت های فراوانی در این حوزه حاصل شده است.