شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
پتروشیمی کاویان رتبه برتر را در میان مگا پروژه‌های کشور کسب کرد
یکشنبه, ۰۱ آبان ۱۳۹۰ ۱۷:۰۳
۸۹۲
طبقه بندی:
  • پتروشیمی
  • رئیس خبرگزاری
  • خبر
چچ
پتروشیمی کاویان رتبه برتر را در میان مگا پروژه‌های کشور کسب کرد

پتروشیمی کاویان رتبه برتر را در میان مگا پروژه‌های کشور کسب کرد

پتروشیمی کاویان مجری پروژه الفین یازده در دومین جایزه ملی پروژه برتر کشور،‌ موفق به کسب رتبه 30 (پروژه برتر) در بین پروژه‌های بزرگ کشور شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس، روابط عمومی شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی اعلام کرد:  الفین یازده، پس از پروژه اتیلن پنجم پتروشیمی مروارید دومین پروژه پتروشیمی است که در دو سال گذشته با همکاری علمی مرکز تحقیقات و توسعه مدیریت پروژه شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی موفق به کسب رتبه در این جایزه ملی شده است.

همچنین پروژه نیروگاه فجر 2 با حضور در این جایزه ملی موفق به کسب رتبه بلورین شد و با راه‌یابی به مرحله نهایی در جمع پنج مگا پروژه برتر دنیا قرار گرفت.

لازم به توضیح است که جایزه ملی پروژه برتر کشور به همت انجمن بین المللی مدیریت پروژه (IPMA) در 11 اکتبر 2011 در استرالیا برگزار شده است.

 

آدرس کوتاه شده: