رییس بیمارستان توحید جم از ارائه خدمات درمانی و پزشکی به بیش از 80 هزار نفر در دو بخش «اورژانس» و «سرپایی» در شش ماه نخست امسال در این بیمارستان خبرداد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس، دکتر محمدصادق ظریف در نشست بررسی خدمات بهداشت و درمان صنعت نفت بوشهر یادآور شد: در بخش سرپایی بیش از 50 هزار و 600 نفر شامل حدود 23 هزار نفر از کارکنان صنعت نفت شاغل در حوزه عملیاتی پارس جنوبی وشهرستان جم و همچنین 26 هزار و 640 نفر از شهروندان شهرستان های جم ، ریز، عسلویه، مهر ، لامرد ، دیر و کنگان از خدمات درمانی بیمارستان توحید جم بهره مند شدند.
وی با اشاره به ضرورت تکریم بازنشستگان صنعت نفت ادامه داد: در شش ماه نخست سال جاری، بیش از یک هزار و 333 بازنشسته صنعت نفت در بخش های مختلف بیمارستان توحید جم تحت درمان قرار گرفتند.
ظریف درباره خدمات درمانی ارائه شده در بخش اورژانس در بیمارستان توحید جم، گفت: در مدت یاد شده حدود 30 هزار نفر در بخش اورژانس این بیمارستان تحت درمان قرار گرفتند؛ از این تعداد، 14 هزار و 621 نفر در بخش سرپایی درمان شدند.
وی تصریح کرد: بیمارستان 64 تختخوابی توحید جم از مهمترین بیمارستان های صنعت نفت و استان بوشهر با داشتن ایزو و ارزشیابی درجه یک ، بیمارستانی به شمار می رود که تحت نظر بهداشت و درمان صنعت نفت به کارکنان شرکت های نفت و گاز منطقه پارس جنوبی و مردم شریف بومی مناطق جم و عسلویه خدمات بهداشتی و درمانی ارایه می کند.
رییس بیمارستان توحید جم با اشاره به برنامه های بلند مدت بهداشت و درمان صنعت نفت بوشهر، یادآور شد: ارتقاء سطح خدمات بهداشتی و درمانی بیمارستان توحید جم با افتتاح پلی کلینیک تخصصی و تجهیز بخشهای اتاق عمل و زایشگاه ، در آینده نزدیک به نحو چشمگیری افزایش خواهد یافت.