شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس از شرکت های پارس جنوبی تقدیر کرد
پنجشنبه, ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۵۴
۱۱۲۰
طبقه بندی:
  • نفت
  • رئیس خبرگزاری
  • خبر
چچ
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس از شرکت های پارس جنوبی تقدیر کرد

به دلیل تعامل و مشارکت در ساخت واحدهای آموزشی استان بوشهر

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس از شرکت های پارس جنوبی تقدیر کرد

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از شرکت های نفت، گاز و پتروشیمی مستقر در پارس جنوبی به دلیل تعامل و همکاری و مشارکت فعال در زمینه توسعه زیرساخت های آموزشی و کمک به ساخت مدارس بخش عسلویه و سایر نقاط استان بوشهر تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس، در سال های اخیر سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و شرکت های نفت، گاز و پتروشیمی مستقر در این منطقه، در زمینه ساخت و توسعه و نوسازی 26 واحد آموزشی و فرهنگی با استان بوشهر تعامل و همکاری کرده اند.

دبیرستان 6 کلاسه بندر طاهری، مدرسه 4 کلاسه نخل تقی، مدرسه 2 کلاسه روستای اخند، مدرسه 2 کلاسه روستای عسکری، دبستان 5 کلاسه روستای بستانو، دبستان 5 کلاسه بیدخون، کمک به ساخت سالن هنرستان آزادگان بوشهر، کمک به ساخت هنرستان کنگان، پیش دانشگاهی 12 کلاسه چاه مبارک، کمک به ساخت هنرستان 6 کلاسه بندر دیر، مدرسه 3 کلاسه شهر خاص در شهرستان جم، و مدرسه 10 کلاسه منصور آباد از جمله طرح هایی است که با کمک مالی و تلاش منطقه ویژه پارس و شرکت های مستقر در پارس جنوبی در سال های اخیر احداث شده است.

 همچنین، کمک به احداث کتابخانه، مدرسه 10 کلاسه و سالن ورزشی در روستای چاه مبارک، دو مدرسه 10 و 6 کلاسه در روستای تنبک و کمک به احداث مسجد این روستا، هنرستان فنی علی آباد جم، ساخت سالن اجتماعات شهر عسلویه، ساخت مدرسه راهنمایی گورک سادات شهرستان تنگستان، مدرسه سرمک خورموج، احداث کتابخانه عمومی بندر دیلم، کمک به احداث دبیرستان دخترانه در بوشهر و احداث دبیرستان امام خمینی شهر برازجان از دیگر طرح هایی است که با ساخت آنان توسط منطقه ویژه پارس و شرکت های فعال در این منطقه، زیرساخت های آموزشی و فرهنگی استان بوشهر توسعه یافته است.

چهاردهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان بوشهر به میزبانی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس روز چهارشنبه (20 اردیبهشت) در مرکز همایش های خلیج فارس عسلویه برگزارشد.

در این جشنواره استاندار بوشهر، مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر و مدیرکل نوسازی مدارس این استان و همچنین رییس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور از مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به دلیل میزبانی چهاردهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز تقدیر کردند.

آدرس کوتاه شده: