یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
هشتم فروردین ماه، هیچگاه از حافظه مردم این دیار پاک نخواهد شد.
چهارشنبه, ۰۷ فروردین ۱۳۹۲ ۱۶:۳۹
۵۵۱
طبقه بندی:
  • رئیس خبرگزاری
  • خبر
چچ
هشتم فروردین ماه، هیچگاه از حافظه مردم این دیار پاک نخواهد شد.

امام جمعه کنگان:

هشتم فروردین ماه، هیچگاه از حافظه مردم این دیار پاک نخواهد شد.

امام جمعه کنگان در پیام خود به مناسبت هشتم فروردین ماه سالروز سفر تاریخی مقام معظم رهبری به عسلویه آورده است:بی شک شهرستان کنگان و اهالی عسلویه و متخصصان صنعت نفت هرگز این رویداد مهم و تاریخی را فراموش نخواهند کرد و هر ساله با فرارسیدن هشتمین روز از بهار طبیعت به شوق این دیدار سجده شکر به درگاه خداوند متعال بجا می آورند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس، متن پیام امام جمعه شهرکنگان به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

و امّا بنعمه ربک فحدث
هشتم فروردین  ماه یادآور تجلی حماسه عشق دیدار امت و امام را در این خطه عظیم اقتصادی و انرژی کشور را گرامی میداریم.

بی شک شهرستان کنگان و اهالی عسلویه و متخصصان صنعت نفت هرگز این رویداد مهم و تاریخی را فراموش نخواهند کرد و هر ساله با فرارسیدن هشتمین روز از بهار طبیعت به شوق این دیدار سجده شکر به درگاه خداوند متعال بجا می آورند.

سفری که در آن  مقام عظمای ولایت با بینش وسیع و والای خود ضمن ترسیم کردن مسیر حرکتی پیشرفت و توسعه ایران اسلامی در زمینه نفت،گاز و پتروشیمی، مسئولان را به پیگیری حق و حقوق مردم و همچنین رفع برخی محدودیت ها در محیط پیرامونی این منطقه عظیم اقتصادی و انرژی سفارش نمودند.

امیدواریم در سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی همگان با گوش جان سپردن به رهنمودها و فرمایشات معظم له و در سایه توجهات حضرت ولی عصر(عج) در مسیر توسعه و تعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گامهای بلندی بردارند.

وماذلک علی الله بعزیز

حجت الاسلام و المسلمین محمودی
امام جمعه شهر کنگان

آدرس کوتاه شده: