شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
از فضای زمین خواری در پارس شمالی جلوگیری می شود
شنبه, ۱۴ تیر ۱۳۹۳ ۱۵:۴۳
۸۰۲
طبقه بندی:
  • رئیس خبرگزاری
  • خبر
چچ
از فضای زمین خواری در پارس شمالی جلوگیری می شود

مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس،

از فضای زمین خواری در پارس شمالی جلوگیری می شود

مهدی یوسفی مدیر عامل سازمان منطقه ویژه پارس با بیان خبر گفت: تلاش می شود با هماهنگی سازمان های محیط زیست و منابع طبیعی استان در پارس شمالی اراضی دولتی را برای توسعه پروژه های صنعت نفت تملک کنیم که فضای زمین خواری در منطقه ایجاد نشود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس،یوسفی افزود: پارس جنوبی از مناطق مهم و تاثیر گذار در حوزه انرژی و اقتصاد کشور است و باید با کار و تلاش زمینه پیشرفت طرحهای توسعه ای پارس جنوبی را فراهم کنیم؛ سازمان منطقه ویژه پارس به نمایندگی از وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران وظیفه اداره و راهبری حوزه عملیاتی پارس جنوبی، پارس ٢ و پارس شمالی را بر عهده دارد و لازم است با یک برنامه ریزی صحیح و اصولی زیر ساخت های این منطقه بیش از پیش توسعه یابد.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با تاکید بر نقش حاکمیتی این سازمان در مناطق سه گانه پارس خواستارشتاب در توسعه زیر ساختها در منطقه پارس ٢ شد و گفت: تحصیل و تملک اراضی مورد نیاز صنعت نفت برای شتاب در انجام پروژه های ملی در این منطقه یک امر ضروری است و باید با تلاش پیگیری شود.

وی افزود: رشد متوازن و متناسب و نتایج حاصل از عملکرد سازمان از اصول تعالی سازمانی است که این امر با مشارکت کلیه کارکنان و ارتقای کیفی فعالیتهای سازمان میسر خواهد بود.
آدرس کوتاه شده: