شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
نمایشگاه نفت،گاز ،پالایش و پتروشمی عسلویه، فرصتی برای نمایش فناوری‌های نوین ایران
شنبه, ۲۰ آذر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۸
۸۷۵
طبقه بندی:
  • رئیس خبرگزاری
  • خبر
چچ
نمایشگاه نفت،گاز ،پالایش و پتروشمی عسلویه، فرصتی برای نمایش فناوری‌های نوین ایران

فردا آ‎غاز بکار می کند؛

نمایشگاه نفت،گاز ،پالایش و پتروشمی عسلویه، فرصتی برای نمایش فناوری‌های نوین ایران

هشتمین نمایشگاه نفت،گاز ،پالایش و پتروشیمی عسلویه، صبح فردا (یکشنبه؛ 21 آذرماه) در محل مجتمع دانشگاهی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با حضور مدیران ارشد صنعت نفت کشور آغاز به کار می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس، این نمایشگاه با حضور بیش از 90 شرکت فعال در حوزه ها و بخش های مختلف از جمله تولید کنندگان تجهیزات، تاسیسات و کالاهای اساسی صنعت نفت ، گاز، پالایش و پتروشیمی در فضایی به وسعت 4 هزار متر مربع از فردا یکشنبه(21 آذرماه) به مدت چهار روز در عسلویه برگزار می شود.
 
 افزایش میزان استقبال شرکت های فعال صنعت نفت در هشتمین نمایشگاه  نفت،گاز،پالایش وپتروشیمی عسلویه نتیجه نمایش دستاوردهای شرکت های داخلی و تعامل ایران با جهانیان در سایه پسابرجام است که نسبت به پارسال 50 درصد رشد داشته است.
 
انتخاب شعار« سرمایه گذاری مطمئن و انتقال فناوری» نشان دهنده ضرورت ایجاد فضایی مطمئن در دوران پسابرجام در ایران به عنوان شرط توسعه همکاریها از سوی کشورها و شرکتهای فعال در صنعت نفت است که افزایش جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی ،توسعه صنایع بالادستی و پایین دستی صنعت نفت و اشتغال پایدار برای منطقه و کشور از مهمترین مزیت های برگزاری نمایشگاه نفت،گاز،پالایش و پتروشیمی در پایتخت انرژی ایران است که به طور قطع دستاوردهای گسترده‌ای برای صنعت نفت خواهد داشت.
 
 حمایت دانشگاه های معتبرداخلی، مراکز پژوهشی، شرکت های دانش بنیان و پارک های فناوری از  هشتمین نمایشگاه نفت، گاز پالایش و پتروشیمی عسلویه با هدف تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت،جلب مشارکت سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، چگونگی استفاده بهینه از منابع نفت و زمینه های توسعه کسب و کار در صنعت نفت از نکات قابل توجه این نمایشگاه است.
 
 هشتمین نمایشگاه نفت، گاز پالایش و پتروشیمی عسلویه از ٢١ تا ٢٤ آذرماه امسال به مدت چهار روز از ساعت ٩ صبح تا ١٦ در محل مجتمع دانشگاهی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در عسلویه برگزار می شود.
آدرس کوتاه شده: