پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
گام بلند سازمان منطقه ویژه پارس برای رفع مشکلات پروازی منطقه
یکشنبه, ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ ۲۱:۳۶
۵۴۲
طبقه بندی:
  • رئیس خبرگزاری
  • خبر
چچ
گام بلند سازمان منطقه ویژه پارس برای رفع مشکلات پروازی منطقه

گام بلند سازمان منطقه ویژه پارس برای رفع مشکلات پروازی منطقه

مدیر فرودگاه بین المللی خلیج فارس با اشاره به فرارسیدن عید نوروز گفت: در آستانه‌ نوروز و بهار طبیعت و با دستور مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس و همچنین با تلاش کارگروه پروازی این فرودگاه، از ابتدای اسفند ماه سال جاری تعداد ۴٠ پرواز در هفته از نقاط مختلف کشور با مبداء و مقصد فرودگاه بین المللی خلیج فارس با نرخ مصوب سازمان هواپیمایی کشوری برقرار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس-مجید حاجوند مدیر فرودگاه خلیج فارس عسلویه بر خدمت‌رسانی بهینه به شاغلین صنعت، جامعه بومی و ساکنین جنوب استان بوشهر در ایام نوروز تاکید کرد.
 
وی از ارتقاء سطح عملیاتی فرودگاه و همچنین امکان نشست و برخاست هواپیماهای پهن پیکر در فرودگاه بین المللی خلیج فارس خبر داد و ابراز امیدواری کرد شاهد افزایش امنیت و کیفیت پروازها در این فرودگاه باشیم.
 
حاجوند با اشاره به افزایش حدود شش هزار و ۵۰۰ صندلی در هفته گفت:  با افزایش تعداد صندلی ها شاهد  تسهیل دسترسی آژانس‌های هواپیمایی سطح منطقه به رزرو این پروازها و رفعِ محدودیت‌های قبلی در این زمینه هستیم.
 
وی تصریح کرد: متقاضیان استفاده از پروازهای فرودگاه بین المللی خلیج فارس می توانند در تمامی روزهای هفته به کلیه مسیرها دسترسی داشته و به تهیه بلیت با حداقل قیمت اقدام کنند.
آدرس کوتاه شده: