پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
قدردانیِ رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور از اقدامات صورت گرفته در منطقه ویژه پارس
سه شنبه, ۲۰ آبان ۱۴۰۴ ۱۲:۱۹
۱۰
طبقه بندی: بایگانی اخبار
چچ
قدردانیِ رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور از اقدامات صورت گرفته در منطقه ویژه پارس

قدردانیِ رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور از اقدامات صورت گرفته در منطقه ویژه پارس

رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور از اقدامات انجام شده توسط فرمانده ارشد پدافند غیرعامل و مدیریت بحران منطقه ویژه پارس قدردانی کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس، سردار غلامرضا جلالی درمورد اهداف سفر خود به پایتخت انرژی ایران گفت: در جلسه شورای فرماندهی ارشد نفتی منطقه شهید رییسعلی دلواری که با فرمانداران، مسئولین شهرستان و استان بوشهر داشتیم، موضوعات مربوط به پدافند غیرعامل مناطق مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی با بیان این که خوشبختانه اقدامات بسیار خوبی توسط فرمانده ارشد پدافند غیرعامل و مدیریت بحران منطقه انجام شده که قابل تقدیر است، ابراز داشت: ما هم برنامه ها و نقص هایی که باید در سطح ملی دنبال شود را پیگیری خواهیم کرد.

جلالی آمادگی مردم در شهرستان های کنگان و عسلویه به دلیل همسایگی با مناطق گازی را ضروری دانست و ابراز داشت: آموزش عمومی مردم، تجهیز زیرساخت های امدادی به ویژه مرکز درمانی تخصصی، ایجاد ظرفیت های اطفاء حریق و بازگشایی معابر برای جابجایی و حمل و نقل در شرایط اضطراری از جمله مواردی است که برخی از آن ها انجام و بعضی نیز صورت خواهد گرفت.

وی همچنین تقویت ارتباطات عملیاتی در منطقه را اتفاقی بسیار خوب عنوان کرد و گفت: قرار شد برخی موضوعات را از طریق مرکز و توسط وزارت کشور و ریاست جمهوری دنبال کنیم.

تلاش برای تقویت زیرساخت های ارتباطی
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس نیز با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه زیرساخت ها گفت: در حال تقویت زیرساخت های ارتباطی و پوشش آنتن دهی ایرانسل و همراه اول در منطقه هستیم.

سخاوت اسدی از تلاش برای اجرای حدود ۲۰۰ کیلومتر فیبر نوری در منطقه خبر داد.

وی همچنین به حمایت از سیستم فیبر و مخابرات منطقه و اتصال آن به استان های هرمزگان و فارس، استقرار شرکت مخابرات ایران و تیم های عملیاتی آن ها و شرکت های همراه اول و ایرانسل در منطقه و ارایه خدمات زیرساختی که لازمه برنامه های سازمان منطقه ویژه پارس در حوزه امنیت سایبری و ارتباطی منطقه است، اشاره کرد.

آدرس کوتاه شده: